O fetiţă de 11 a intrat în comă după ce a căzut cu trotineta. Copila a mers la culcare şi nu s-a mai trezit

Last Updated on septembrie 9, 2024 O fetiţă de 11 a intrat în comă după ce a căzut cu trotineta. Copila a mers la culcare şi nu s-a mai trezit 1

O fetiţă de 11 a intrat în comă a fost dusă la spital în stare gravă după ce sâmbătă a căzut de pe o trotinetă. A fost diagnosticată cu hemoragie masivă.

Potrivit publicaţiei Monitorul de Botoşani, accidentul a avut loc sâmbătă, când fetiţa, originară din localitatea Todireni, a căzut de pe trotinetă pe o stradă din comună. Copila s-ar ridicat, s-a dus acasă și i-ar fi povestit mamei, în lacrimim ce s-a întâmplat. După câteva ore, micuța a început să se plângă de o durere puternică de cap, moment în care mama a decis că fata să meargă la culcare în speranța că se va simți mai bine a doua zi.

Duminică dimineață, însă, copila nu s-a mai trezit, iar mama a sunat speriată la 112. O ambulanță a preluat-o fata şi a transportat-o la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani.

În cursul zilei de ieri a fost adus un pacient de sex feminin în vârstă de 11 ani de un echipaj de la ambulanță în stare comatoasă, ca urmare a unui accident rutier petrecut în cursul zilei de sâmbătă, fetița căzând de pe o trotineta. A fost investigată clinic și paraclinic, rezultând o importantă hemoragie epidurală parieto-occipito-temporal dreapta și fractură oblică temporo-parietală.

A fost în intubată și dirijată către cea mai apropiată clinică de neurochirurgie din Suceava“, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean “Mavromati” Botoșani, conform Observator Tv. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Botoșani, citați de Botoșani News, pacienta era în comă încă de sâmbătă.

Accident în zona Gemenii din Brașov
O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, în această dimineață, în urma unui accident rutier produs la sensul giratoriu din zona Gemenii din municipiul Brașov, scrie mytex.ro. Potrivit martorilor, victima se deplasa cu o trotinetă, când a fost accidentată de un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc cu puțin înainte de orele 9.00. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

Previous Story

Brașov. Ion Țiriac a fost elevul tatălui primarului Allen Coliban, până a fost dat afară de la Șaguna: „În clasa a noua m-au dat afară din liceu! Păi făceam numai sport”

Next Story

Brașov. Personajele istorice revin în Piața Sfatului la Retro Marktplatz