O femeie a murit în autobuz după ce șoferul a frânat brusc. Alte două femei au fost rănite

Last Updated on septembrie 19, 2024 O femeie a murit în autobuz după ce șoferul a frânat brusc. Alte două femei au fost rănite 1

Cei care merg cu autobuzul prin oraș trebuie să se țină bine de bară. Nu știi niciodată când șoferul este obligat să pună o frână bruscă. Și în Brașov sunt mulți șoferi agresivi sau care nu știu regulile de circulație.

În cursul acestei zile, 19 septembrie a.c., o femeie în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața după ce șoferul autobuzului în care se afla a frânat brusc. S-ar părea că șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Văleni-Dâmbovița, ar fi fost forțat să frâneze brusc după ce un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 63 de ani a schimbat brusc direcția de deplasare încercând pătrunderea pe banda specială pentru autobuze.

Din nefericire, femeia de 76 de ani a decedat pe loc, iar alți doi pasageri, de 71 și respectiv 72 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital.
Polițiștii au deschis un dosar penal urmând să stabilească toate împrejurările producerii accidentului.

În această după-amiază, 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Cercetările preliminare indică faptul că un bărbat, de 60 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce ar fi condus un autobuz pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în Târgoviște, pentru a evita o coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, care ar fi încercat să schimbe direcția de deplasare, ar fi frânat brusc, moment în care, din nefericire, o femeie, de 76 de ani, a decedat, iar alte două pasagere, de 71 și 72 de ani, din autobuz au fost rănite.

Cele două victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Dâmbovița, conform Gazeta de Dâmbovița. 

Un șofer rupt de beat a provocat ieri un accident în Cluj-Napoca, și-a băgat mașina într-un autobuz. A fost reținut 24 de ore
Un șofer rupt de beat a provocat ieri un accident în Cluj-Napoca, și-a băgat mașina într-un autobuz. Șoferul a fost reținut 24 de ore
Astfel, ieri polițiștii Biroului Rutier din Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 49 de ani, din municipiu, după ce a condus un autoturism sub influența alcoolului și a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, în aceeași zi, în jurul orei 12.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din Cluj-Napoca, nu ar fi acordat prioritate unui autobuz, care circula în sensul giratoriu, scrie actualdecluj.ro.

La testarea cu aparatul etilotest șoferului i-a rezultat o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Să adăugăm, o astfel de alcoolemie în aerul expirat înseamnă dublu în sânge, iar coma alcoolică se instalează de obicei în jurul valorii de 2,5 miligrame de alcool pur în litrul de sânge.

Previous Story

TESS Rally Brașov, restricții de circulație la finalul săptămânii

Next Story

Video Brașov. Afaceristul Caius Covrig, replică după ce i s-a reproșat că poartă un hanorac de doar 60 de lei: „Îmi place să răspund la astfel de întrebări care reflectă mentalitatea românească”