O femeie a murit după ce un bărbat care tăia porumbul cu o cositoare trasă de tractor. Șoferul și-a dat seama că ceva e în neregulă când utilajul a început să meargă greu

Last Updated on septembrie 23, 2024 O femeie a murit după ce un bărbat care tăia porumbul cu o cositoare trasă de tractor. Șoferul și-a dat seama că ceva e în neregulă când utilajul a început să meargă greu 1

O femeie a murit după ce a fost tăiată cu o cositoare trasă de tractor, pe câmp. Tractoristul a descoperit-o doar când a constatat că utilajul merge greu.

În jurul orei 10:45, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce tăia porumb cu o cositoare trasă de un tractor, pe un teren din apropierea comunei Baru, a constatat că tractorul merge greu, iar când a manevrat tractorul cu spatele a observat o femeie de 82 de ani, din comuna Baru, care era căzută în faţa cositorii şi prezenta răni deschise care au condus, din păcate, la decesul acesteia”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Hunedoara, conform Știrile Pro Tv.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. „La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul SMURD Hunedoara, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, echipa medicală a declarat decesul femeii. Cadavrul femeii a fost preluat de reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului”, a transmis Antena 3.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.Ei încearcă să stabilească ce căuta femeia în lanul de porumb şi cum s-a produs accidentul.

Gropile uriașe apărute în Siberia au înghițit un bărbat cu tot cu tractor
Uriașele gropi apărute în Siberia au mai făcut o victimă. Un bărbat a fost înghițit cu tot cu tractorul pe care îl conducea pe un câmp, în momentul în care sub el s-a format un hău, scrie Gandul.

O femeie a murit după ce un bărbat care tăia porumbul cu o cositoare trasă de tractor. Șoferul și-a dat seama că ceva e în neregulă când utilajul a început să meargă greu 2

Uriașa groapă a apărut la „doar” 700 de kilometri distanță de o alta și mai mare.
Localnicii spun că ar fi vorba despre „Porțile iadului”.

De fapt, potrivit experților de la British Geological Survey, dolinele n-ar fi altceva decât niște gropi de formă rotundă care se formează prin prăbușire sau surparea unui strat de roci aflat sub învelișul superior al Pământului.

Previous Story

Mama gravidei atacate de urs în Braşov. „Când mi-a zis că a trântit-o ursul nu mai ştiam de mine”

Next Story

Brașoveanul Ion Țiriac, plin de vitalitate la 85 de ani: „Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin”