O fată de 17 ani s-a urcat la volan și a lovit 6 mașini. Tânăra fugea de poliție

Last Updated on septembrie 23, 2024 O fată de 17 ani s-a urcat la volan și a lovit 6 mașini. Tânăra fugea de poliție 1

O fată de 17 ani a reușit să distrugă 6 mașini, duminică noaptea. Adolescenta, fără permis, a distrus 6 maşini după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Tânara a accelerat şi mai tare în încercarea de a scăpa.

Agenţii au pornit în urmărirea ei pe Aleea Școlarilor din Sectorul 3 al Capitalei, iar, la un moment dat, fata a pierdut controlul maşinii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă paguble materiale sunt uriaşe.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine i-a dat maşina adolescentei.
Martor, pentru Antena 3: Am sărit din pat. Zgomotul, impactul m-au sculat din pat. Ca un resort am sărit. Şi pe urmă am văzut dezastrul de la balcon. O puștoaică de 17 ani, nu era băută sau ceva, urmărită de poliţie. A fugit de poliţie, da.

– Eram sus în apartament şi am auzit o buşitură. Am maşina parcată la 10 metri şi am zis să nu fie la mine. Am venit, am coborât şi o fată de 15 sau 17 ani a pierdut controlul şi a intrat în tot ce se vede aici. Fugea de poliţie.

– A făcut daună totală 6 maşini. A lovit 6 maşini. Viteză, maşină puternică.

Poliţiştii au testat-o pentru a depista dacă aceasta consumase alcool sau droguri înainte de a se urca la volan, dar rezltatele au fost negative.

Martor, pentru Observator: “A fugit de poliţie şi probabil că în fuga asta, maşina puternică, Mercedes, a avut peste sută de s-a întâmplat dezastrul acesta”.

Previous Story

Aeroportul Brașov, o nouă rută, operată de Fly Lili

Next Story

Brașovenii ar putea avea două minivacanțe la sfârșit de an, dintre care una de 7 zile