Miliardarul brașovean Ion Țiriac a uitat 10 ani că deține două modele Ferrari 

Last Updated on septembrie 11, 2024 Miliardarul brașovean Ion Țiriac a uitat 10 ani că deține două modele Ferrari  1

Publicația Marca relatează un celebru episod povestit chiar de brașoveanul Ion Țiriac: și-a uitat două modele Ferrari timp de 10 ani într-o parcare din Munchen.

„Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni.

Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la Munchen. După vreo zece ani, mă sună ăia: «Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?». Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți? De dimineața până seara ca jucător, mai rău ca antrenor și mai rău ca manager.

Vă dați seama că după 10 ani de zile, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele”, și-a amintit Țiriac, conform golzao.ro.

Altfel, Țiriac nu poate trece așa ușor peste perioada în care Simona Halep (32 de ani, 1135 WTA) a fost suspendată. Deși Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, i-a redus, în februarie 2024, pedeapsa și astfel a putut reveni în circuit, fostul președinte al Federației Române de Tenis susține, în continuare, că și sportiva din Constanța a avut partea ei de vină.

Imediat după ce s-a pronunțat suspendarea inițială de patru ani, dictată de ITIA, Țiriac i-a transmis Simonei ce are de făcut, dar aceasta nu l-a ascultat.

Eu cred că a fost nedreptățită sigur. Chiar dacă a doua probă îți iese pozitivă, până când îți dă tribunalul decizia nu poți să fii suspendat. Asta s-a întâmplat și la Jocurile Olimpice din 2000, când ne-au furat!

Toate treburile astea nu au voie să se întâmple în sport! Uită-te la gimnastele noastre.

Nu știu dacă mai are aceeași dorință, aceeași voință. A fost furată, cred că da. Nu că nu ar trebui suspendată, este legea. Prima greșeală pe care a făcut-o, foarte, foarte mare. Am rugat-o și a făcut o greșeală foarte mare. ‘Vorbiți cu echipa’, și mi-a zis ‘De echipa mea nu se atinge nimeni!’.

Uite, Richard, eu vreau 100.000.000 de euro pentru că mi-au distrus viața. S-a spălat totuși rușinea, pentru că era arătată destul cu degetul”, a spus Țiriac, la Prietenii lui Ovidiu, conform Digi Sport.

Previous Story

Surse: “Șacalul” de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia. Ar fi folosit același mod de operare

Next Story

O femeie a primit acordul judecătorilor să intre cu forța în apartamentul vecinei, să facă curățenie