Incendiul de la Codlea a fost pus intenţionat. Au ars două autoturisme şi faţada unui bloc

Last Updated on septembrie 25, 2024 Incendiul de la Codlea a fost pus intenţionat. Au ars două autoturisme şi faţada unui bloc 1

Incendiu izbucnit azi-noapte în Codlea a fost cauzat intenționat. Proprietarul autoturismului incendiat în totalitate spune că e vorba despre o reglare de conturi sau de o răzbunare, deși el adaugă că nu are dușmani.

Proprietarul mașinii incendiate, citat de Antena 3: “Cred că e vorba de o posibilă răzbunare, nu știu din partea cui. Era undeva în jurul orei 1.10, un vecin de-ai mei m-a sunat spunându-mi că-mi arde mașina. Prima dată, crezând că este o glumă, am ieșit la geam, am văzut că mașina mea chiar arde cu flacără deschisă puternic. Ardea foarte tare, m-am dus să anunț vecinii să-și mute mașinile.”

Un vecin a surprins pe camera de supraveghere un bărbat care a dat ocol mașinii, a spart geamul după care a aruncat o substanță, un cocktail Molotov. Mașina s-a aprins imediat.

În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme iar ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 si etajul 2 au fost distruse. Vecinii au ieșit în fața blocului speriați. Două persoane au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Proprietarul celei de-a doua mașini a spus că nu știe ce va face. La fața locului au venit și reprezentanți ai unei firme de asigurări. Sunt foarte multe persoane care sunt păgubite. În acest moment s-a deschis un dosar penal. Sunt verificate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ca persoana care incendiat mașinile să fie identificată.

În urma izbucnirii incendiului, pe lângă pagubele înregistrate la cele trei autoturisme, ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 si etajul 2 au fost distruse, scrie Europa FM.

Previous Story

Căsuțe noi la Târgul de Crăciun din Brașov: „Vom avea în Piața Sfatului 35 de căsuțe mici destinate meșteșugarilor, producătorilor și vânzătorilor de băuturi”

Next Story

Brașov. Cazul elevului care ar fi fost drogat de o colegă şi prietenul ei în excursie. Filmările, şterse de pe camere şi telefoane