Imagini cu un medic surprins cum conduce haotic şi face accident. Loveşte în cele din urmă o şoferiţă care circula regulamentar

Last Updated on septembrie 23, 2024 Imagini cu un medic surprins cum conduce haotic şi face accident. Loveşte în cele din urmă o şoferiţă care circula regulamentar 1

Au apărut imaginile cu accidentul produs luna trecută de un medic. Acesta, băut fiind, a intrat cu maşina într-un autoturism care circulă regulamentar, o femeie de 42 de ani fiind rănită.

În înregistrare se vede cum autoturismul condus de medic merge în zig-zag. După mai multe tentative de depășire doctorul intră în maşina femeii.
Medicul mergea de acasă spre Spitalul Caracal, unde la ora 8 intra în tură la spital, iar la ora 14 intra în gardă până a doua zi, scrie Stirile Pro Tv.

Poliţiştii i-au recoltat probe biologice, rezultatul fiind 2,5 grame/litru de alcool pur în sânge. După accident, medicul este cercetat penal.

Revoltător este faptul că reputatul chirurg era pe drum spre spital, având programată o operație dis de dimineaţă iar apoi avea o gardă până a doua zi. Șefii spitalului au deschis o anchetă internă. Șoferița în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital cu răni la mâini și la picioare, dar viața sa nu a fost pusă în pericol. Medicul nu a putut fi contactat de Observator pentru un punct de vedere.

Doi șoferi cercetați pentru infracțiuni rutiere la Brașov
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au deschis dosare penale după ce au identificat doi conducători auto aflați fie fără permis de conducere, fie sub influența alcoolului.

Primul incident a avut loc pe 22 septembrie, în jurul orei 03:00 dimineața, pe o stradă ce ducea spre Poiana Brașov. Un bărbat de 34 de ani, oprit pentru un control de rutină, nu a putut prezenta permisul de conducere. Verificările ulterioare au confirmat că acesta nu deținea permis. De asemenea, bărbatul a fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma celor constatate, polițiștii au deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, scrie Monitorul Expres.

Al doilea incident s-a petrecut în aceeași zi, la ora 09:30 dimineața, pe strada Gării din localitatea Hărman. Polițiștii au oprit un autoturism condus de un localnic care prezenta semne clare de consum de alcool. Testul efectuat cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice necesare determinării alcoolemiei din sânge. Și în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive”, cercetările continuând sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ambele dosare sunt în desfășurare, urmând ca la finalizarea anchetei să fie luate măsurile legale.

Previous Story

Brașoveanul Ion Țiriac, plin de vitalitate la 85 de ani: „Nu mănânc între patru și șase ore în fiecare zi. Așa mă mențin”