Gemenii de 15 ani, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți. Ca să intre în garsoniera în care se ascundeau, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze

Last Updated on septembrie 20, 2024 Gemenii de 15 ani, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți. Ca să intre în garsoniera în care se ascundeau, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze 1

Gemenii în vârstă de 15 ani  daţi dispăruţi în urmă cu trei zile de către mama lor, au fost identificaţi de poliţişti în municipiul Arad, au informat, joi, polițiștii.

Cei doi minori de 15 ani, daţi dispăruţi, au fost identificaţi pe raza municipiului Arad de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul DOS – SOS Gorj şi BOS Dolj“, menţionează reprezentanţii IPJ Gorj, conform Stirile Pro Tv.

Cei doi frați în vârstă de 15 ani au plecat de acasă cu 1.000 de euro și și-au închiriat o garsonieră. Proprietarul locuinței a fost cel care a sunat la 112.

În Arad se aflau și părinții gemenilor, care îi căutau și care aveau informația de pe o rețea socială că băieții s-ar afla în Arad.
Ca să intre în garsoniera în care se ascundeau, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze, iar când au intrat în locuință au fost de față și părinții.

Mama gemenilor din Târgu Jiu povestea zilele trecute că fiii ei au plecat de acasă după ce au fost certați de tatăl lor. Bărbatul descoperise că băieții jucau banii la jocurile de noroc și i-a mustrat, iar a doua zi, dis-de-dimineață, Marian și Gheorghe au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

„Soțul a găsit pe telefon o tranzacție de 50 lei la un joc online și i-a întrebat ”Tati, ați început să băgați bani la jocuri? Mâine se duce mama la bancă să scoată extrasul de cont să vadă tranzacțiile”. I-a certat.

Duminică s-a întâmplat asta. Nu pot spune că au plecat din senin. Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI a, ei au crescut cu bunica, au fost răsfățați și trebuia să ne impunem, dar au avut mai multă libertate cu noi. (…) Au trecut pe acasă(n.r. în ziua dispariției), au mâncat, au luat cu ei o sumă foarte mare de bani și au plecat. Cardurile lor erau la mine. Până acum, nu mi-au lipsit nici 10 bani din geantă”, povestea mama băieților, conform Cancan.ro.

Previous Story

Brașov. Tudor Chirilă, după ce un copil de 11 ani a murit lovit de camion: „ E greu pentru un părinte să se pună în pielea părinților copilului care a murit acum câteva zile”

Next Story

Mâncarea la pungă făcută în Brașov va fi livrată și în străinătate: „Au adus ei trei preparate pe care le vom găti“