Gara Brașov. Se rezolvă problema taxiurilor. Primărie: „Zona de taxi a fost reamenajată, astfel încât taximetriștii să nu mai poată alege doar anumite curse”

Last Updated on septembrie 6, 2024 Gara Brașov. Se rezolvă problema taxiurilor. Primărie: „Zona de taxi a fost reamenajată, astfel încât taximetriștii să nu mai poată alege doar anumite curse” 1

Primăria, încearcă, încă o dată, să pună ordine în haosul făcut de taximetriști în fața gării. La ultima ședință a comisiei de circulație a fost avizată propunerea municipalității de resistematizare a zonei. Una dintre modificări este crearea unei zone speciale pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor.

Printre prevederile care vor fi introduse odată cu această decizie este crearea unei benzi dedicate pentru autobuze, pe prima bandă de circulație dinspre Gară. De asemenea, am creat o zonă pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor, astfel că cei care aduc pasageri la gară, îi pot lăsa în condiții de siguranță.

Totodată, zona de taxi a fost reamenajată, astfel încât taximetriștii să nu mai poată alege doar anumite curse. Mașinile vor sta una în spatele celeilalte și la rând vor trebui să părăsească stația de taxi”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, citat de Radio Romania Brașov.

După obținerea avizului Biroului Poliției Rutiere, primăria va face amenajările și semnalizările necesare, astfel încât circulația în zona respectivă să se desfășoare în condiții optime, scrie mytex.ro.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță curse spre Madrid și noul program de iarnă

Next Story

(Video) Mai mulţi poliţişti au alergat după un adolescent nevinovat. Credeau că a participat la o bătaie într-un restaurant