(Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România

Last Updated on septembrie 7, 2024 (Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 1

A fost deschis Swissôtel, primul hotel de 5 stele din Poiana Brașov.  Proiectul este rezultatul unui parteneriat între Accor și dezvoltatorul imobiliar local Neagoe Basarab Residences S.R.L.

Această deschidere reprezintă materializarea primei faze a proiectului, finalizarea celei de-a doua fiind anunțată pentru prima parte a anului 2026. Investiția totală în dezvoltarea hotelului se ridică la circa 25 de milioane de euro.

În această primă fază, hotelul oferă 64 de camere și apartamente, din care 40 de apartamente cu un dormitor și 8 apartamente cu două dormitoare, cu suprafețe cuprinse între 43 mp și 90 mp, iar o parte dintre apartamente au jacuzzi pe terasă, scrie mytex.ro.

(Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 2 (Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 3

Designul interior este inspirat de satul Viscri – un loc care face parte din Patrimoniul Mondial Unesco și probabil cel mai bine conservat sat din Transilvania. Hotelul va fi operat în baza unui contract de franciză pe 20 de ani.

Conform economedia.ro, Georgeta Grecu – General Manager – Swissôtel Poiana Brasov, a declarat: „Swissôtel Poiana Brașov va redefini standardele industriei hoteliere din Poiana Brașov prin îmbinarea patrimoniului transilvănean cu arhitectura contemporană și renumita precizie a ospitalității elvețiene. Cu camere și apartamente spațioase și elegant concepute, precum și cu facilități de talie mondială, suntem încântați să îi întâmpinăm atât pe călătorii de afaceri, cât și pe cei de leisure.”

(Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 4 (Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 5 (Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 6

„Deschiderea Swissôtel Poiana Brașov marchează o etapă semnificativă pentru Accor, pentru că aduce în țară un nou brand de prestigiu mondial, ceea ce reflectă angajamentul nostru de a continua să ne extindem oferta în România”, a declarat, Frank Reul, Vice President – Development Accor Premium, Midscale & Economy for Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece, în cadrul Accor, citat de wall-street.ro.

(Foto) În Poiana Brașov s-a deschis primul hotel de 5 stele și primul Swissôtel din România 7

Previous Story

Polițistul din mașina de Brașov a fost eliberat din arest. Lovise un șofer în trafic

Next Story

Elev arestat pentru falsificarea de adeverințe medicale. Le-ar fi folosit pentru a-și motiva absențele la liceu