Fly Lili rămâne doar la Aeroportul Brașov? A scos din sistemul de rezervări rutele de la Sibiu, București și Iași

Last Updated on septembrie 14, 2024 Fly Lili rămâne doar la Aeroportul Brașov? A scos din sistemul de rezervări rutele de la Sibiu, București și Iași 1

Decizie neexplicată a companiei Fly Lili. A scos de la vânzare biletele de avion pentru rutele din Sibiu, București și Iași, anunță site-ul de specialitate boardingpass.ro, preluat de Turnul Sfatului.

Compania a ajustat rețeaua de rute regulate în cursul zilei de 13 septembrie și a renunțat la rutele planificate să le opereze de la Sibiu, București și Iași. Cele patru rute pe care Fly Lili intenționa să le opereze de la Sibiu din octombrie 2024, după mai multe amânări, spre destinații din Spania, Germania și Italia, au fost anulate.

Compania aeriană a anulat toate zborurile din Sibiu pe rutele spre Nuremberg și Stuttgart (Germania), Roma (Italia) și Barcelona (Spania). Motivul acestei decizii este necunoscut, scrie boardingpass.ro și este neclar dacă Fly Lili va încerca să lanseze aceste rute în viitor.

Fly Lili continua să opereze zboruri de pe aeroportul din Brașov spre Munchen, Nuremberg și Stuugard (Germania), Roma (Italia), Istanbul (Turcia), Barcelona și Madrid (Spania).

Aeroportul Brașov: Zborurile FLY LILI sunt disponibile și prin sistemele globale de distribuție de bilete
Aeroportul Brașov a anunțat joi că zborurile FLY LILI sunt acum disponibile și prin sistemele globale de distribuție de bilete, datorită unui parteneriat cu APG Airlines.

Zborurile FlyLili sunt listate sub codul IATA „A1”, aparținând APG Distribution System, care facilitează integrarea operatorilor aerieni în sistemele globale de distribuție, păstrând în același timp și codul IATA propriu „FL”, aparținând FlyLili, scrie Monitorul Expres.

 

Previous Story

Cât ne mai afectează ciclonul Boris. Florinela Georgescu, directorul ANM: „Va fi o pauză de precipitații”

Next Story

Brașoveanul Ion Țiriac, întrebat câte soții a avut: „Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorțat la 22 de ani. Am învățat lecția”