Fly Lili anunță 5 destinații de iarnă de la Aeroportul Brașov

Last Updated on septembrie 3, 2024 Fly Lili anunță 5 destinații de iarnă de la Aeroportul Brașov 1

Reprezentanții companiei Fly Lili anunță orarul de zbor pentru sezonul de iarnă, cu plecare de pe aeroportul din Brașov. Astfel, de la Brașov se va putea zbura la München, Stuttgart, Nürnberg, Roma și Istanbul.

Compania aeriană Fly Lili va reduce numărul de rute pe care le va opera în sezonul de iarnă care urmează, spre și dinspre Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, de la 6 la 5 destinații, ruta spre Barcelona urmând să fie suspendată, anunță jurnaliștii de la boardingpass.ro. Totuși, reprezentanții FlyLili spun că până la începerea sezonului de iarnă mai pot interveni modificări, luându-se în calcul fie înlocuirea destinației Barcelona cu Madrid, fie păstrarea aceleiași destinații.

FlyLili a încărcat în sistemul de rezervări, potrivit sursei citate, programul de zbor pentru sezonul de iarnă 2024 – 2025, care începe în octombrie și se încheie în martie 2025. Ultimul zbor operat între Brașov și Barcelona ar urma să fie pe 26 octombrie 2024. Este neclar, scrie sursa amintită, dacă zborul va fi reluat anul viitor, scrie Biz Brasov.

Cei de la FlyLili susțin că încă se mai pot adăuga destinații în sistemul de rezervări, o decizie finală în ceea ce privește ruta Brașov – Barcelona urmând să fie luată în zilele următoare.

FLY LILI:❄️ Orarul de zbor pentru sezonul de iarnă este acum disponibil!❄️
Iarna aduce cu ea o mulțime de motive pentru a explora noi destinații! De la magia târgurilor de Crăciun din Germania la farmecul unic al Romei și Istanbulului în sezonul rece, FlyLili te duce acolo unde magia iernii prinde viață.
🔔 München: Bucurați-vă de faimosul târg de Crăciun din Marienplatz, cu lumini strălucitoare, vin fiert și delicii tradiționale.
🌟 Stuttgart: Descoperiți unul dintre cele mai mari și mai vechi târguri de Crăciun din Europa, perfect pentru cadouri unice și o atmosferă de sărbătoare.

Fly Lili anunță 5 destinații de iarnă de la Aeroportul Brașov 2
🎄 Nürnberg: Trăiți atmosfera autentică a Crăciunului la Christkindlesmarkt, unul dintre cele mai renumite târguri de Crăciun din lume.
🌞 Roma: Experimentați farmecul iernii fără frig extrem, bucurați-vă de piețele de Crăciun și luminițele festive din orașul etern.
🌤️ Istanbul: Profitați de iernile blânde și explorați bazarurile vibrante și atracțiile istorice fără aglomerația verii.
Cu FlyLili, ai toate motivele să îți planifici o vacanță de neuitat în această iarnă!
Rezervați biletele pe www.flylili.com

Pragul de 700.000 de pasageri
Creşterea numărului de pasageri este principalul obiectiv pe termen lung al conducerii Aeroportului Braşov, deoarece, conform estimărilor specialiştilor, numai după atingerea unui prag de 700.000 de pasageri se poate vorbi despre atingerea unui „zero” în ce priveşte cheltuielile şi veniturile.

Acel break even – în care veniturile să fie egale cu cheltuielile de funcţionare – îl estimez la atingerea pragului de 700.000 de pasageri ceea ce, în timp, ar însemna aproximativ patru ani. Dar, totul este legat de extinderea platformei. Doar cu cea actuală, care are numai patru locuri de parcare, acest interval de timp s-ar prelungi. Trebuie să găsim cea mai bună variantă şi o finanţare rapidă pentru ca, anul viitor, această platformă nouă să poată fi dată în funcţiune”, a subliniat, la rândul său, directorul Aeroportului din Braşov, Constantin Albu, scrie mytex.ro.

O sursă de venit pentru aeroportul braşovean este închirierea spaţiilor comerciale din incintă, însă, deocamdată, pentru cele mai mari dintre acestea, spaţiul pentru comercializarea în regim duty paid şi cel pentru restaurant, care are de 200 de metri pătraţi, nu există interes.

Previous Story

Afaceristul brașovean Călin Donca a dezvăluit ce sumă vrea să obțină de la Dorian Popa, după ce l-a dat în judecată

Next Story

Un polițist a murit pe loc după ce a intrat sub roțile unui TIR, pe contrasens