Două femei, la un pas să fie lovite, pe trecere, de o mașină de poliție. Autospeciala nu avea girofarul pornit

Last Updated on septembrie 26, 2024 Două femei, la un pas să fie lovite, pe trecere, de o mașină de poliție. Autospeciala nu avea girofarul pornit 1

O mașină de poliție a fost filmată trecând în viteză pe lângă două femei aflate pe o trecere pentru pietoni. Șefii din Poliție au început o anchetă.

S-a întâmplat într-o localitate din Cluj, iar autospeciala nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În imagini se vede cum cele două femei înaintează pe zebră, iar în momentul în care zăresc echipajul se opresc, conform Stirile Pro Tv.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție a fost deschisă o anchetă internă. Într-un comunicat emis, conducerea IPJ Cluj a declarat, potrivit Ziua de Cluj: „Astăzi, 25 septembrie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Serviciului Rutier, ca urmare a apariției în spațiul public, la aceeași dată, pe o platformă de socializare,

a unui videoclip în care o autospecială de poliție este surprinsă trecând pe lângă doi pietoni care se angajaseră în traversarea părții carosabile, printr-un loc semnalizat corespunzător. În acest context, se vor analiza toate aspectele necesare, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”.

Previous Story

DRDP Brașov anunță că se fac ultimele teste de rezistență pe Varianta de Ocolire Sfântu Gheorghe

Next Story

Ciclonul Ashley aduce cod roșu de ploi torenţiale. Care vor fi zonele afectate. ANM: „Consiliului de prognoză, va emite o alertă meteorologică generală”