Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani

Last Updated on septembrie 15, 2024 Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani 1

Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto, duminică. Erau pasageri în două mașini care s-au ciocnit frontal. Aveau 24 și 34 de ani.

În cele două mașini se aflau câte patru persoane, inclusiv șoferii. Un autoturism marca Volkswagen, condus de un bărbat de 32 de ani, din Brăila, ar fi intrat în depășirea unei alte mașini, moment în care a lovit frontal un autoturism Opel condus de un tânăr de 24 de ani, din Silistraru, potrivit debraila.ro.

Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani 2

Doi dintre pasageri, ambii cu numele George, de 24 și 34 de ani, au murit, anunță Stirile Pro TV. Primul de 24 de ani se afla în Opel. Celelalte trei persoane din mașină au ajuns la spital – șoferul și două pasagere, tot din Silistraru, de 16 și 21 de ani.

Totodată, au fost răniți și șoferul Volskwagen-ului și doi pasageri, un bărbat, din Șutești, de 31 de ani și unul de 35 de ani, din municipiul Brăila.

La data 8 septembrie a.c., la ora 19:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, la ieșire din localitatea Lacu-Sărat a avut loc un accident rutier. În urma evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru și a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila. De asemenea, în urma vătămărilor suferite, șase pasageri din cele două vehicule au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani 3 Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto. Aveau 24 și 34 de ani 4

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero“, a transmis IPJ Brăila, conform Observator.

Previous Story

Brașov. 15 trasee de autobuze pentru elevi, reluate de astăzi. Au fost introduse două linii noi, autobuzele TE 14 și TE 15

Next Story

Brașov. Un copil de 11 ani a murit, după ce a fost lovit de un camion