Doi copii răniți după ce mama lor a virat stânga și nu a văzut autobuzul care vine

Last Updated on septembrie 17, 2024 Doi copii răniți după ce mama lor a virat stânga și nu a văzut autobuzul care vine 1

Doi copii au fost grav răniți în această după amiază după ce mama lor a făcut un viraj la stânga și nu a văzut autobuzul care vine. Mama are 34 de ani iar copiii răniți sunt un băiat de 7 ani și o fetiță de 4 ani.

Potrivit primelor verificări efectuate de către polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-a constatat că o femeie de 34 de ani din localitatea Pătrăuți a condus autoturismul pe DJ 208V, iar la intersecția cu DN2 a inițiat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe DN2, moment în care nu ar fi acordat prioritate unui autobuz condus de către un bărbat de 55 ani din orașul Siret, care circula pe direcția Suceava către Dărmănești, conform newsbucovina.ro.

Un urma impactului între cele două vehicule a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto de 34 ani, precum și vătămarea corporală a doi minori aflați în mașina acesteia în calitate de pasageri, respectiv un băiat de 7 ani și o fetiță de 4 ani.

Doi copii răniți după ce mama lor a virat stânga și nu a văzut autobuzul care vine 2 Doi copii răniți după ce mama lor a virat stânga și nu a văzut autobuzul care vine 3
(Foto Monitorul de Suceava)

Șoferul autobuzului, bărbatul de 55 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge. Conducătoarea auto de 34 ani nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Previous Story

Călin Donca, despre mașina lui de lux care a ajuns pe site-ul poliției: ”Eu nu am declarat furtul. Am crezut că e o farsă”.

Next Story

O femeie a povestit cum mama i-a murit în brațe la inundații. „Am deschis ușa și a venit apă și ne-a luat”