Cum le-a ademenit “Șacalul” pe Delia și Denisa, tinerele ucise. A luat suma de 11.000 de lei de la una dintre victime

Last Updated on septembrie 11, 2024 Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise. A luat suma de 11.000 de lei de la una dintre victime 1

Cei de la Antena 3 vin cu noi detalii privind cazul celor două tinere ucise. Suspectul şi-a găsit victimele pe un site de escorte de lux şi le-ar fi chemat la el initial cu intenţia de a le jefui. Conform surselor Antena 3 CNN, a doua victimă, tânăra din Timişoara, ar fi fost drogată în momentul în care s-a întâlnit cu individul care a ucis-o după ce ar fi întreținut relații sexuale. Trupul neînsufletit al Denisei va fi depus joi la capelă, urmând să fie înmormântată vineri, în satul natal.

Autopsia arată că cele două fete au murit sugrumate, anunță Observator Tv. Detalii extrem de importante ies la iveală în cadrul acestei anchete. Tânăra din Timișoara a venit și s-a cazat pe data de 24 august într-un hotel de pe Bulevadrul Mamaia. Pe 27 august, spun patronii hotelului, suspectul a venit și a luat-o pe tânără de la hotel și au plecat împreună cu mașina ei personală.

Pentru că nu s-a mai întors la hotel zile bune, proprietarii i-au dat mesaje fetei și au primit și răspuns înapoi. Aceștia cred că vorbeau cu suspectul cu care plecase de la hotel și nu cu fata. În mesaje, proprietarul era liniștit și rugat să nu cheme poliția. Prin urmare, la scurt timp după, la hotel a ajuns o mașină. Proprietarii spun că erau concubina, fiul de 15 ani al acesteia și încă un bărbat.

Suspectul a folosit banii ca să-și plătească din datorii și să cumpere droguri. A fost ajutat de concubina sa, care a fost și ea arestată preventiv. Pocurorii spun că femeia și-a pus fiul cel mare, în vârstă de 15 ani, să-i ajute să ascundă urmele crimelor.

Procurorii spun că minorul de 15 ani ar fi știut totul. A fost pus de către mama sa, și ea reținută în dosar, să șteargă urmele. Copilul a povestit pas cu pas crimele în momentul în care polițiștii au descins acasă la cea care în loc să-l protejeze ar fi consumat droguri de față cu el și ceilalți 3 frați, spun procurorii. Inclusiv cu banii furați de la victime ar fi cumpărat substanțe halucinogene.

Sincron Zafer Sadîc, procuror, citat de Digi 24:A luat suma de 11.000 de lei pe care o avea în mașină. A accesat telefonul victimei pentru a lăsa de înțeles că e în viață. Cu restul banilor ar fi plătit datorii personale și a cumpărat substanțe halucinogene”.

Prima victimă a dispărut pe 2 iulie. Două săptămâni mai târziu, trupul ei a fost găsit într-un apartament din Constanța. Individul și-a ascuns urmele și a fost liber să-și caute o a doua victimă. Pe un site de anunțuri publicitare a ajuns la tânăra din Timișoara. Pe 27 august a ucis-o chiar în apartamentul în care locuia alături de concubină și cei 4 copii.

zile ar fi ținut cadavrul în casă până să-l pună în portbagaj și să-l abandoneze pe un câmp aflat la 60 de km distanță de Constanța. În mașină era și minorul de 15 ani. Trupul a fost descoperit pe 3 septembrie. Câteva ore mai târziu, individul a făcut accident cu mașina victimei la câțiva kilometri distanță de acest loc.

Previous Story

„Brașov – orașul numărul unu din România”, spune Codin Maticiuc

Next Story

Surse: “Șacalul” de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia. Ar fi folosit același mod de operare