Criminal în serie arestat după ce a ucis două tinere pentru a le fura mașinile

Last Updated on septembrie 10, 2024 Criminal în serie arestat după ce a ucis două tinere pentru a le fura mașinile 1

Principalul suspect în cazul celor două femei ucise după același tipar a fost arestat pentru 24 de ore luni seară. Locuința lui a fost percheziționată ore în șir, iar la audieri, individul în vârstă de 26 de ani nu ar fi cooperat.

În fața polițiștilor au ajuns și iubita bărbatului, dar și un băiat de 15 ani – ambii sunt considerați complici, potrivit anchetatorilor.
Victimele ar fi fost dame de companie, susțin surse din poliție. Pe una dintre ele, asasinul a lăsat-o fără suflare într-un apartament din Mamaia Nord, iar pe cealaltă a aruncat-o pe un câmp, conform Stirile Pro Tv.

O tânără a fost căutată de familie de mai bine de două săptămâni. În vârstă de 28 de ani, din Timișoara, a dispărut pe 26 august în municipiul Constanța, iar rudele au postat un anunț pe internet, în speranța că va fi găsită vie și nevătămată, scrie Replica Online

Din păcate, nu a fost așa. Femeia a ajuns pe mâinile șacalului suspectat de două crime macabre, ambele comise după același tipar. Potrivit unor surse, cadavrul tinerei a fost găsit între Sinoe și Mihai Viteazu, în stare de putrefacție, învelit într-o pilotă. Precizăm că anterior să ajungă pe litoral, tânăra fusese în Bulgaria cu copilul.

A doua victimă e din Tulcea
În luna iulie a fost găsită altă femeie, într-un apartament din Mamaia Nord. Este vorba despre Delia Avram, din Tulcea, în vârstă de 34 de ani.

Făptașul ar fi avut același mod de operare, respectiv omora victimele, iar apoi se folosea de mașinile acestora. Anchetatorii au ajuns la suspect, după ce acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere.

Mama bărbatului adus la percheziții: „Băiatul meu a stat 4 zile în casă. A stat în casă pentru că a făcut un accident cu mașina, s-a urcat la cineva în mașină și s-a răsturnat cu mașina.”
Reporter: „Una dintre victime a fost găsită în zona Viteazul – Sinoie.”
Mama bărbatului: „Nu știu nimica.”

Ce spune proprietara apartamentului unde locuiau cei doi suspecți:
„Nu știu mai nimic despre aceste două persoane, mama mea a închiriat apartamentul celor doi. Femeia a fost cu un băiat blond, nu știu cum îl cheamă, iar mai târziu a venit cu un alt băiat pe nume Nicu”
Femeia mai precizează că apartamentul era închiriat celor doi suspecți de câteva luni, conform Ziua de Constanța.

„Eu sunt șocată, nu știam nimic pentru că eram plecată, mama mea s-a ocupat de închiriere. Am auzit de la vecini ce s-a întâmplat”, mai spune proprietara.

Previous Story

Brașov. Un „bloc-parcare” pe Calea Bucureşti 

Next Story

Brașov. 15 trasee de autobuze pentru elevi, reluate de astăzi. Au fost introduse două linii noi, autobuzele TE 14 și TE 15