Concerte Smiley și Connect-R la Brașov Running Festival. Intrarea este liberă

Last Updated on septembrie 8, 2024 Concerte Smiley și Connect-R la Brașov Running Festival. Intrarea este liberă 1

Organizatorii Brașov Running Festival, cel mai important eveniment de atletism din calendarul World Athletics, în S-E Europei, își doresc să dubleze numărul participanților în 2024.
Astfel 2.500 de alergători amatori sunt așteptați să se înscrie la cea de-a 4-a ediție și peste 25.000 de spectatori să trăiască atmosfera festivalului, alături de DJi și artiști consacrați.

În acest an, cea de-a patra ediție a Festivalului de alergare Brașov va avea loc între 21-22 septembrie, în cartierul Coresi. În 2024, competiția va găzdui, alături de curse dedicate amatorilor, copiilor și juniorilor, două curse certificate pentru sportivii profesioniști din topurile mondiale: tRUNsylvania International 10K și European Road Mile. În plus, în parteneriat cu Federația Română de Atletism, Campionatul Național de 10K va avea loc în cadrul competiției, având în competiție cei mai buni atleți din România.

În cadrul Brașov Running Festival vor avea loc și două concerte speciale, Smiley și Connect-R.
„L-ai ascultat la radio, în căști sau la petreceri cu prietenii… Acum e momentul să îl auzi live, chiar pe scena Brașov Running Festival!
Te invităm să te bucuri de muzică vibrantă și de o atmosferă de excepție alături de Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști din România!
𝐒𝐀𝐕𝐄 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐀𝐓𝐄!
📅 21 septembrie
🕙 20:00
📍 Parcarea Coresi Business Campus
💥 Intrarea este LIBERĂ”

Concert Connect-R:
Te așteptăm sâmbătă, 22 septembrie, în parcarea Coresi Business Campus, să dublăm distracția de pe pistă cu un super concert marca Connect-R! 🤩
🎉Pregătește-te să fii cucerit de farmecul și talentul unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, într-un eveniment special dedicat celor care adoră atât alergarea, cât și muzica de calitate.
🎶 Cu hituri precum „Vara nu dorm”, „Căldură Mare” și „Burning Love”, Connect-R va transforma atmosfera într-una efervescentă și ne va purta pe toți pe aripi de muzică.
Are you ready?👀 𝐒𝐀𝐕𝐄 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐀𝐓𝐄!
📅 22 septembrie
⏱13:00
📍Parcarea Coresi Business Campus
🔖Intrarea este liberă

Brașov Running Festival: Știai că traseul #BRF din Coresi Shopping Resort s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rapide din lume?
Cu un concept arhitectural modern, zone pietonale și trasee prestabilite, Coresi Avantgarden🌳 este aici să-ți ofere decorul ideal pentru alergare și stare de bine. 🤩
Hai la Brașov Running Festival pe 21 și 22 septembrie să-ți dobori propriile recorduri și să jubilezi la linia de sosire!

Previous Story

Brașov. Șofer RATBV, prins când conducea autobuzul cu ochii în telefon. ”Societatea noastră nu tolerează asemenea abateri“

Next Story

Brașov. Azi, Parada cavalerilor în Piața Sfatului. Începe Festivalul „Medieval”