Mâncarea la pungă făcută în Brașov va fi livrată și în străinătate: „Au adus ei trei preparate pe care le vom găti“

Last Updated on septembrie 20, 2024 Mâncarea la pungă făcută în Brașov va fi livrată și în străinătate: „Au adus ei trei preparate pe care le vom găti“ 1

Compania brașoveană Carmolimp va începe livrarea în străinătate a mâncării la pungă. În urmă cu câţiva ani, CarmOlimp a început să producă, pe lângă carne, şi mâncare gătită, care era distribuită în propriile restaurante. Compania administrează trei localuri, dintre care unul în oraşul Victoria şi două în centrul Braşovului, anume Berăria Poftă sau Foame şi restaurantul Sub Tâmpa.

O firmă din Coreea, care are birou şi la Amsterdam, a venit, ne-a auditat fabrica şi vom începe în octombrie sau noiembrie să livrăm mâncare gătită pentru comunităţile coreene din Olanda şi în Germania. Au adus ei trei preparate pe care le vom găti“, a declarat Valentin Șoneriu, administratorul firmei brașovene CarmOlimp.

Antreprenorul a relatat, pentru Ziarul Financiar, că-și va extinde lanțul de restaurante. Pe lângă Brașov, a deschis în această vară unul la Vama Veche. Urmează inaugurarea altuia la Mamaia, ce va fi deschis pe toată durata anului, iar în 2025 sunt în plan alte trei localuri pe litoral, la Costinești, Eforie Nord și Eforie Sud.

În ceea ce privește Bucureștiul, Șoneriu a punctat pentru sursa citată că va deschide puncte de livrare cu mâncarea gătită și introdusă în pungi în fabrica sa din Brașov, dar are în proiect și câteva unități de tip autoservire. Apoi, aplicația multifuncțională lansată anul trecut în Brașov va fi pusă în funcțiune și în Capitală.

În marile reţele de supermarketuri şi hipermarketuri, compania a mers cu produse din segmentul de mâncare caldă, mai exact a livrat în zonele de autoservire din lanţurile de retail. Totodată, a livrat şi preparate ambalate în caserole pentru a fi încălzite şi servite acasă. Mai mult, producătorul a încheiat colaborări şi cu restaurante şi hoteluri, în special de pe litoral.

„Pe litoral, am avut drept clienţi mulţi actori din zona de all inclusive. Am avut hoteluri şi restaurante care au lucrat exclusiv cu noi, nu au mai avut bucător deloc în localuri“, precizează el.

Mai mult, antreprenorul a dezvoltat în urmă cu un an o aplicaţie de livrare de mâncare funcţională în Braşov, pe care o va lansa în această toamnă şi în Bucureşti.

Soluțiile noastre se pretează nu doar pe restaurante. Merg foarte bine pe autoservire, pe operațiuni all inclusive, pe consumuri colective mari – fabrici și șantiere, etc. Pe lângă faptul că se economisește enorm din costurile cu personalul, nu mai pornești cuptoare în aceeași cadență, nu mai e nevoie de spații de depozitare la fel de mari. Încălzirea se face direct în pungă și scade astfel cantitatea de gunoi din locații”, a spus, recent,  Șoneriu, conform mytex.ro.

Previous Story

Gemenii de 15 ani, dați dispăruți de părinți, au fost găsiți. Ca să intre în garsoniera în care se ascundeau, polițiștii s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze

Next Story

Primarul din Sfântu Gheorghe: „Aeroportul de la Brașov este și Aeroportul nostru. Putem spune că am făcut ceva bun și se vede că oamenii din zonă, atât din Secuime, cât și din Țara Bârsei, au avut nevoie de acest aeroport”