Cine este tânărul șofer care a fost bătut de un polițist aflat în timpul liber. Ce i-a spus mamei sale

Last Updated on septembrie 3, 2024 Cine este tânărul șofer care a fost bătut de un polițist aflat în timpul liber. Ce i-a spus mamei sale 1

Un tânăr a fost bătut duminică de un polițist aflat în timpul liber, care a coborât dintr-o mașină cu numere de Brașov. Polițistul este angajat al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițistul conducea o platformă cu numere de Brașov cu care transporta o mașină. La intrarea într-un sens giratoriu se vede cum un autorurism, aflat deja în rond, îi trece prin față și virează într-o benzinărie. Șoferul platformei oprește și el brusc și se repede la bătaie. Lovește mai întâi cu piciorul direct prin geamul coborât al mașinii mici. Dă apoi de mai multe ori si cu pumnii.

Ionuț Popescu, victimă, pentru Stirile Pro Tv:Efectiv a intrat cu piciorul pe geam. M-a lovit în cap, mi-a dat pumni, picioare, mi-a îndoit și ușa. Era foarte agresiv, nu aveam cum să vorebsc cu el. M-am speriat foarte tare”.

Victima, un tanăr de 18 ani, șofer de numai câteva luni, a încercat să iasă din mașină, dar portiera i-a fost blocată de agresorul care a continuat să dea. Cațiva martori au intervenit și au calmat spiritele.

Maria Popescu, mama victimei: „Copilul avea semne vizibile de panică și lovituri la față. Zicea: ‘Mama, am încercat să mă apăr, dar abia am putut să mă feresc de loviturile care veneau în ploaie’. Nu te aștepți ca cineva să zboare prin mașina ta. Nu ai greșit nimic”.

Agresorul s-a făcut nevăzut, iar victima a mers la poliție să reclame incidentul. În timpul investigaților, anchetatorii au descoperit ca suspectul este și el polițist, dar era în timpul liber când s-a petrecut incidentul.

În varsta de 39 de ani, agentul este angajat al MinisteruIui de Interne din 2006. A lucrat la Investigații Crimnale, dar acum activează în cadrul Servicului de Acțiuni Speciale, ceea ce explică abiltatea și forța cu care a lovit. Colegii lui din Sindicatul Polițiștilor pun totul pe seama stresului la care sunt supuși cei din trupele speciale.

Ionuț Pop, vicepreședintele sindicatului Europol: „Aceste imagini confirmă faptul că polițiștii sunt niște oameni supuși unor factori stresori extraordinari. Fără suport de specialitate, nu știi cum să le gestionezi și cum să le manageriezi fără să te afecteze în viața privată”.

“Când a văzut că au intervenit oamenii, acesta s-a urcat în maşină lui, pe partea stângă şi acesta a fugit de la locul faptei. Am incisivul din partea stângă spart, aveam sânge la nas, vânătăi pe mâini, am vânătăi şi pe picior. Acesta mi-a tras de uşă, a tras de ea, mi-a rupt-o, mi-a îndoit-o, nu mai merge închisă bine”, a declarat pentru Observator Ionuț Popescu, tânărul bătut.

Previous Story

Foto Brașov. Polițiștii locali au ridicat 111 autoturisme parcate ilegal, în perioada 19-31 august 2024

Next Story

Brașov. O placă de beton, pentru siguranța autobuzelor, pe Strada Lungă