Cătălina Matei, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, a fost găsită moartă într-un lac

Last Updated on septembrie 19, 2024 Cătălina Matei, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, a fost găsită moartă într-un lac 1
Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, Vali Cătălina Matei, care fusese dată dispărută, a fost găsită moartă, miercuri seară, într-un lac din Capitală. Poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia în vârstă de 43 de ani care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei, potrivit Digi FM.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.
Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Se pare că femeia ar fi lăsat un mesaj de adio fiului ei, însă acesta avea telefonul închis și l-a văzut prea târziu.
Anchetatorii ar fi urmărit camerele de supraveghere și ar fi observat cum femeia se îndrepta către lacul Pantelimon, scrie Stirile Kanal D.

După ce au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, scafandrii au început căutările în lac și au găsit corpul neînsuflețit.
Oamenii din zonă spun că acolo nu au fost incidente violente acolo.

Previous Story

Pompierii braşoveni detaşaţi în zona inundaţă. Au salvat un căţel dintre dărâmături

Next Story

Aeroportul Brașov: FLY LILI anunță reduceri de 20% la biletele de avion valabile pentru toate zborurile