Carambol de lux. BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi

Last Updated on septembrie 15, 2024 Carambol de lux. BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi 1

Un carambol de lux a avut loc zilele trecute, după ce 4 autoturisme s-au lovit. Au fost implicate un Lamborghini, un Audi, un BMW și un Opel.

Martorii oculari au relatat că BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi. Impactul a provocat pagube semnificative celor patru mașini.

În urma accidentului, un bărbat a ajuns pe mâinile medicilor. Cetățeanul a scăpat cu niște răni ușoare, conform RTV. „La data de 8 septembrie, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au intervenit la un eveniment rutier, înregistrat pe strada Câmpina, din municipiul Cluj-Napoca.

Carambol de lux. BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi 2

Conform primelor cercetări a rezultat că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Mica, care circula cu autoturismul dinspre strada Plevnei înspre strada Câmpina, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu trei autovehicule parcate într-o stație pentru mijloacele de transport în comun.

În urma evenimentului, au rezultat pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a arătat IPJ Cluj, la solicitarea Cluj24.

Carambol de lux. BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi 3 Carambol de lux. BMW-ul a lovit din spate Lamborghini-ul, proiectându-l sub Opel, care, la rândul său, a lovit un Audi 4

Șofer brașovean reținut după un accident în care un alt tânăr din Braşov şi-a pierdut viaţa
Un tânăr de 24 de ani din județul Brașov a fost reținut pentru 24 de ore după ce a provocat un accident rutier grav în noaptea de 7 spre 8 septembrie 2024, pe DJ 137A, în afara localității Ulieș, județul Harghita.

Incidentul a avut loc în jurul orei 01:00, când șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Din nefericire, pasagerul său, un tânăr de 23 de ani, tot din județul Brașov, a decedat din cauza rănilor suferite, scrie brasov.net.

Previous Story

Trupurile a doi brașoveni plutesc pe mare, la Gura Portiței, de 9 zile și nu pot fi recuperate

Next Story

Două tinere ucise după același tipar. Suspectul, poreclit Șacalul, este în spital, după ce a făcut accident cu mașina unei fete