Brașoveanul Ion Țiriac, întrebat câte soții a avut: „Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorțat la 22 de ani. Am învățat lecția”

Last Updated on septembrie 15, 2024 Brașoveanul Ion Țiriac, întrebat câte soții a avut: „Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorțat la 22 de ani. Am învățat lecția” 1

Miliardarul brașovean Ion Țiriac a fost întrebat direct despre numărul de soții pe care le-a avut, iar acesta nu s-a ferit deloc să răspundă. Ion Țiriac a vorbit foarte frumos despre prima și singura sa soție, Erika Braedt, actualmente Siegwart, fostă handbalistă la Știința București.

Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorțat la 22 de ani. Am învățat lecția și am terminat, atâta tot. O singură dată am fost căsătorit. Erika. Profesoară de sport, la 80 de ani! Are 3 echipe de juniori, de fotbal, nu de handbal, cum era ea handbalistă. Le antrenează gratis în fiecare zi. Stă în Germania”, a declarat omul de afaceri român, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Într-un interviu acelor vremuri, Erika Braedt spunea: “Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea, mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam.

Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi. Noi chiar ne-am separat frumos, civilizat, ca doi oameni care au înţeles că drumurile lor se despart”.

După Erika Braedt, miliardarul a fost împreună tot cu o handbalistă, fosta mare campioană mondială, Victoriţa Dumitrescu, decedată în 2009. Tot în anii ’70, pe când încă era jucător activ, Țiriac a format un cuplu cu Mikette von Issenberg, fost fotomodel, din care a rezultat un copil, Ion Alexandru Țiriac.

Între 1984 şi 1992, după ce și-a întemeiat firma de management sportiv, a avut-o ca parteneră pe canadianca Heather MacLachlan, care lucra la firma sa. A urmat ziarista egipteană Sophie Ayad, cu care Țiriac are doi copii, Karim şi Ioana.

Ilie Năstase ar fi divorțat în mare secret de Ioana Simion, iar Ion Țiriac l-a dat de gol!
În primăvara anului 2019, Ilie Năstase și Ioana Simion treceau prin cel mai frumos moment din viața unui cuplu și își uneau destinele în fața lui Dumnezeu! Totuși, cei 5 ani de mariaj ar fi ajuns la sfârșit în urmă cu două săptămâni, atunci când ar fi decis să semneze actele de divorț. Nu a fost o căsnicie lipsită de scandaluri și acuzații de o parte și de alta prin presă, ba chiar a fost presărată cu multe despărțiri, împăcări și amenințări cu divorțul, care s-ar fi concretizat în cele din urmă.

Cel care l-a dat de gol este nimeni altul decât bunul său prieten Ion Țiriac. „Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial. Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau 20.000.

Astăzi e același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta ”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro, scrie wowbiz.ro.

Previous Story

Fly Lili rămâne doar la Aeroportul Brașov? A scos din sistemul de rezervări rutele de la Sibiu, București și Iași

Next Story

Soțul Deliei, a doua victimă a „Șacalului”, a mers la poliție, dar a fost ignorat. Apoi a fost sunat de prietenii ucigașului