Brașovean lovit de o mașină lângă un restaurant McDonald’s. A fost transportat la spital

Last Updated on septembrie 21, 2024 Brașovean lovit de o mașină lângă un restaurant McDonald’s. A fost transportat la spital 1

Un brașovean de 40 de ani a fost transportat la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce executa lucrări lângă un restaurant McDonald’s.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs în Șelimbăr, pe o alee din apropierea unui local fast-food.
În timp ce executa lucrări în apropierea localului, angajatul unei firme specializate, un brașovean în vârstă de 40 de ani, a pătruns pe carosabil fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Șelimbăr.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Pietonul a fost transportat la spital conștient. Un echipaj SMURD a intervenit în localitatea Șelimbăr, unde un autoturism a acroșat un pieton.
La fața locului echipajul medical a acordat ajutor unui barbat în vârstă de 40 de ani care a suferit un traumatism la membru inferior. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient.” spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU., potrivit Turnul Sfatului.

Accident cu trei victime pe DN 11 Brașov – Târgu Secuiesc
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Moacșa, județul Covasna, a avut loc un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, soldat cu rănirea a trei persoane, conform mytex.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 7.00. Traficul rutier a fost oprit în ambele direcții.

Previous Story

(Foto) Pompierii din Brașov s-au întors de la inundații.  ISU: „Din prima clipă, și-au pus sufletul și forțele în slujba comunităților afectate de inundațiile devastatoare din satele gălățene”

Next Story

Două femei au murit într-un autoturism răsturnat pe DJ 203. Alte 5 persoane au fost rănite