Brașov. Strada dintre Modarom şi Star, închisă 4 zile, de astăzi. „Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni!”

Last Updated on septembrie 6, 2024 Brașov. Strada dintre Modarom şi Star, închisă 4 zile, de astăzi. „Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni!” 1

Bulevardul Eroilor, de la Modarom la Star, va fi închis circulaţiei maşinilor, la final de săptămână, între 6 şi 9 septembrie, pentru a patra ediţie a Street Delivery Braşov. „Închidem strada pentru mașini și o deschidem pentru oameni!”, transmit cei de la Primăria Brașov.

Street Delivery Brasov – un eveniment anti-depărtare apropie generații, idei, comunități. Un moment bun să gândim și să pregătim cel mai atent târg artizanal contemporan de la noi din oraș!
✨Vino de vineri, 6 septembrie, până duminică, 8 septembrie, să vezi, admiri, cumperi piese produse local, artizanal de meșteri din oraș.
Participă: ZADA, DEArt Ceramics, Atelierul cu lână, Noorabum, Friends call me ZEN, Cadouri handmade by Carmen Haraga.

🪡𝒁𝑨𝑫𝑨 este un atelier condus de Adriana și Alexandra, unde se meșteșugesc obiecte vestimentare și decorative brodate cu elemente botanice, inspirate din natură și realizate din materiale textile naturale sau reciclate, într-un spațiu plin de verdeață și creativitate.
🏺𝗗𝗲𝗮𝗔𝗥𝗧 𝗖𝗲𝗿𝗮𝗺𝗶𝗰𝘀, un atelier din Brașov unde obiectele ceramice sunt realizate manual la roata olarului, fiecare piesă având un caracter unic datorită tehnicilor tradiționale japoneze precum Raku, dar și Pit firing – cea mai veche tehnică de ardere pentru a crea finisaje surprinzătoare.

🪢𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗹𝗮̂𝗻𝗮̆, condus de Cristina Frânculescu, folosește lână netoarsă pentru a crea tablouri și accesorii unice prin tehnica împâslirii cu acul, promovând această artă prin ateliere deschise pentru copii și adulți.
🎒𝗡𝗼𝗼𝗿𝗮𝗯𝘂𝗺 este un brand lansat în 2020 de Silvia, dedicat creației de borsete unice, personalizate prin pictură dar are și colaborări artistice de transformare a unor haine nefolosite în aceste accesorii.

🧘‍♀️𝗙𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗰𝗮𝗹𝗹 𝗺𝗲 𝗭𝗘𝗡, un brand dedicat creării manuale de bijuterii din cristale naturale, menite să aducă echilibru și energie pozitivă, transformând fiecare piesă într-un ghid spiritual personalizat.

Previous Story

Brașov. Azi, Parada cavalerilor în Piața Sfatului. Începe Festivalul „Medieval”

Next Story

16 ani de SMURD la Brașov. 120.000 de intervenții, mii de vieți omenești salvate și aproape 130.000 de persoane asistate medical, dintre care mai bine 14.000 au fost copii