Brașov. Regio Călători introduce plata cu cardul în trenuri. „Noua soluție ne ajută să reducem plățile în numerar, să simplificăm operațiunile și să sporim siguranța angajaților”

Last Updated on septembrie 19, 2024 Brașov. Regio Călători introduce plata cu cardul în trenuri. „Noua soluție ne ajută să reducem plățile în numerar, să simplificăm operațiunile și să sporim siguranța angajaților” 1

Regio Călători, operator feroviar de călători din Brașov, anunță că introduce plata cu cardul în trenuri pentru achiziționarea de bilete. Dacă ar renunța și la o parte dintre trenurile ruină aflate în circulație ar fi mult mai bine. (Trenurile spre Covasna, de exemplu)

Life is Hard, alături de Raiffeisen Bank România, au conceput și implementat noua soluție pe toate cele 20 de rute operate de Regio Călători în România. În 2023, compania a înregistrat un volum lunar de peste 300.000 de bilete încasate cash.

Plata biletelor cu cardul în tren a fost o funcționalitate mult așteptată de călătorii noștri. De multe ori, aceștia preferă să călătorească fără numerar, adoptând modalități moderne de plată digitale. Noua soluție ne ajută să reducem plățile în numerar, să simplificăm operațiunile și să sporim siguranța angajaților, care nu vor mai trebui să circule cu sume mari de bani. Este un pas important pe care Regio Călători îl face pentru a îmbunătăți serviciile oferite și satisfacția clienților”, a adăugat Angela Moldovan, Șef Serviciu Exploatare MC, Ticketing, Relații Clienți, conform mytex.ro.

Soluția de plată pusă la dispoziție de Raiffeisen Bank România oferă controlorilor Regio Călători ușurința folosirii unui singur dispozitiv de tip smartphone în care sunt integrate atât aplicația bancară, cât și cea de ticketing. Astfel, pentru plata cu cardul, controlorii vor trebui doar să selecteze trenul pe care operează și tipul de bilet, clientul urmând să realizeze plata instantaneu apropiind cardul / portofelul electronic de dispozitiv.

Regio Călători este cel mai mare operator feroviar privat de călători din România. În prezent, compania operează cu peste 100 automotoare și rame electrice, zilnic, către 45 de destinații locale, în cele mai importante regiuni ale țării: Banat, Moldova, Muntenia, Transilvania efectuând astfel peste 251 de curse zilnic, scrie profit.ro.

Previous Story

Concert Andra la Festivalul Kürtőskalács de la Sfântu Gheorghe

Next Story

TESS Rally Brașov, restricții de circulație la finalul săptămânii