„Brașov – orașul numărul unu din România”, spune Codin Maticiuc

Last Updated on septembrie 11, 2024 „Brașov - orașul numărul unu din România”, spune Codin Maticiuc 1

Codin Maticiuc a rămas impresionat de implicarea firmelor din Brașov pentru renovarea Secția ORL de la Staționarul Tractorul din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Brașov.

Vă explic imediat de ce cred asta. Când noi cei de la #spitalepublicedinbaniprivati ne implicăm într-un oraș încercăm să implicăm și comunitatea locală de business, oameni de afaceri și oameni în general să ne ajute.
Până de curând, Ploiești era pe primul loc în top cu donația MRS dublată de noi.

Ne-am hotărât că e momentul să facem și la Brașov ceva, cumva și-n cinstea unuia din cei mai importanți ambasadori ai noștri, brașoveanul Ion Țiriac.
Am ales Staționarul Tractorul din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Brașov unde renovam Secția ORL/BMF (Buco Maxilo Facială), sală de operații, saloane ATI, saloane pentru pacienți și cabinete, cu un necesar total estimat de peste 200.000 de euro.

Apoi am făcut apel la comunitatea brașoveană. Știți câți bani am strâns DOAR din Brașov? Pe toți. Efectiv toată suma a fost acoperita de doar 4 firme: Kasper Development, BILKA Steel, Mapei Romania și VARTA AG.
Asta nu s-a mai întâmplat în istoria fundației. Au fost chiar orașe în care implicarea locală a fost zero absolut. Nu le voi nominaliza.
Brașov e numărul 1!”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Misiunea Fundației Metropolis este crearea accesului copiilor și tinerilor la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate.

Ne propunem să susținem egalitatea șanselor și nediscriminarea, respectarea și promovarea cu prioritate a interesului superior al oamenilor și asigurarea unei îngrijiri individualizate și personalizate pentru fiecare.

Doneaza prin SMS pentru Fundația Metropolis
Trimite SMS la 8845 cu textul FACEM si doneaza 2 EURO lunar pentru renovarea spitalelor publice sau FACEM la 8864 si doneaza 4 EURO lunar.

Previous Story

Doi polițiști, eroii unui copil de un an și jumătate: L-au resuscitat și i-au salvat viața

Next Story

Cum le-a ademenit “Șacalul” pe Delia și Denisa, tinerele ucise. A luat suma de 11.000 de lei de la una dintre victime