Video Brașov. Afaceristul Caius Covrig, replică după ce i s-a reproșat că poartă un hanorac de doar 60 de lei: „Îmi place să răspund la astfel de întrebări care reflectă mentalitatea românească”

Last Updated on septembrie 19, 2024 Video Brașov. Afaceristul Caius Covrig, replică după ce i s-a reproșat că poartă un hanorac de doar 60 de lei: „Îmi place să răspund la astfel de întrebări care reflectă mentalitatea românească” 1

Un internaut i-a reproșat afaceristului din Brașov Caius Covrig că, în ciuda averii sale impresionante, purta un hanorac de doar 60 de lei. Mesajul care a declanșat replica a fost: „Hanorac la 60 de lei? Parcă erai multimiliardar”, conform Click.

Caius Covrig nu a ezitat să răspundă într-un stil direct și autentic, explicând cum fericirea și satisfacția personală nu ar trebui să fie determinate de prețul hainelor pe care le purtăm. Într-un videoclip postat pe Instagram, el a spus:
Îmi place să răspund la astfel de întrebări care reflectă mentalitatea românească. Pot să mă îmbrac cu un hanorac de 60 de lei și să fiu la fel de fericit ca și când aș purta un tricou de la un brand scump. Nu contează valoarea hainelor, adevărata șmecherie este să nu-ți condiționezi fericirea de acestea”.

Haina nu îl face pe om
Covrig a continuat, subliniind că deși îmbrăcămintea de brand poate oferi o stare de bine, aceasta nu ar trebui să fie un scop în sine. El a concluzionat mesajul cu un sfat pentru urmăritorii săi: „Că port un tricou de 20 de lei sau unul de 1.000 de lei, mă simt la fel de bine. Ar trebui să înțelegeți și voi acest lucru. Vă pup și vă aștept la Kayus.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Caius Covrig vorbește despre snobismul concetățenilor săi: „Ca în România nu există nicăieri”
După ce a studiat în America, tânărul om de afaceri a revenit în țara noastră, însă a recunoscut că a fost dezamăgit să observe diferențele de mentalitate dintre americani și români, despre cei din urmă spunând că sunt „aroganți” și „snobi”.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a spus Caius Covrig în podcast-ul „Fiţă cu Adiţă”, scrie Pro Sport.

Previous Story

O femeie a murit în autobuz după ce șoferul a frânat brusc. Alte două femei au fost rănite