Brașov. A fost prins individul care a incendiat 5 ghene de gunoi din cartierul Avantgarden

Last Updated on septembrie 2, 2024 Brașov. A fost prins individul care a incendiat 5 ghene de gunoi din cartierul Avantgarden 1

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat pentru incendierea pubelelor din cartierul Avantgarden Brașov. Ela a fost arestat preventiv sub acuzaţia de distrugere.

La data de 28 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov- Biroul de Investigaţii Criminale, s-au deplasat pe strada Lebedei, din municipiul Braşov, după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o ghenă de gunoi se manifestă un incendiu.

Astfel, după ce incendiul a fost lichidat de către reprezentanţii ISU Braşov, în timp ce efectuau activităţi de cercetare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la alte patru incendii, care se manifestau în apropiere, la alte pubele şi ghene de gunoi”, informează, duminică, reprezentanţii Poliţiei judeţene Braşov, conform stiripesurse.ro.

După ce incendiile au fost lichidate, în urma cercetărilor şi a investigaţiilor demarate pentru a stabili cauzele izbucnirii focului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani suspectat că a incendiat cele cinci pubele de gunoi. In urma incendiilor au rezultat doar pagube materiale.

După ce a fost condus la sediul unităţii de poliţie şi după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore.

Pe 30 august, acesta a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dosarul penal fiind deschis pentru infracțiunea de distrugere, anunță brasov.net.

Previous Story

15 vaci, care se duceau la păscut, au fost lovite în plin de o mașină

Next Story

Aeroportul Brașov a atins pragul de 200.000 de pasageri. Mai puține curse săptămâna aceasta