Au fost prinși și arestați. Tinerii care l-au jefuit pe Alexandru după ce a murit în accident, prinși de polițiști

Last Updated on septembrie 24, 2024 Au fost prinși și arestați. Tinerii care l-au jefuit pe Alexandru după ce a murit în accident, prinși de polițiști 1

Au fost prinși. După un accident mortal, trei persoane au furat banii şoferului care îşi pierduse viaţa în urmă cu doar câteva clipe. Unul dintre hoţi a sunat la 112 dar a dispărut până să ajungă poliţia. Au fost găsiţit în cele din urmă şi au explicat că au plecat cu 20 de mii de lei pentru că nu au văzut vreo victimă în zonă.

Accidentul a avut loc pe 15 septembrie, după miezul nopții. Alexandru, un tânăr de 20 de ani, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil, spun surse din anchetă, din cauza vitezei excesive. În clipurile pe care le posta pe internet, băiatul se filma în timp ce gonea pe şosea cu peste 200 de km/h, scrie Observator.

Şoferul luase şi de data aceasta maşina tatălui şi mergea dinspre Târgu Jiu spre Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, în localitatea Poienari, a intrat în plin într-un copac de pe partea stângă a drumului. Autoturismul s-a învârtit pe şosea şi s-a oprit la 50 de metri distanţă. Impactul a fost atât de violent încât tânărul a fost aruncat pe partea opusă a drumului, cu tot cu volan, motor şi pedale.

Tânărul plecase cu peste 20 de mii de lei la el dar după accident banii au dispărut. Tatăl victimei, care ştia de sumă, a sesizat poliţia așa că agenţii au extins ancheta.
Din primul autoturism care a oprit a fost făcut si primul apel la 112. Apoi, doi bărbați ar fi coborât și ar fi adunat din banii împrăștiați prin mașina implicată în accident și pe șosea.

A oprit şi o a doua mașină, în care se aflau trei tineri din Gorj. Unul dintre ei a luat de pe jos mai multe bancnote. Şoferul unui altul vehicul, cea de-al treilea care trecea prin zonă, a sunat şi el la 112 să anunțe accidentul. În lumina farurilor, a văzut trei oameni care adunau bani.

“După ce era cum era, mort băiatul, va dati seama, doamnă, cum era? Părinții suferinzi, toți”, spune o femeie, martor la faţa locului.
Potrivit unor surse din anchetă toți cei care au fost audiați le-au declarat polițiștilor că nu știau că în accident si-a pierdut viața un tânăr și ca trupul său neînsuflețit era încă acolo.

După aproape o săptămână de la accident, hoţii au fost identificaţi.
“Polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziții domiciliare. Au executat trei mandate de aducere și au procedat la reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați”, spune Lucian Stroe, șeful Poliției Novaci.

Pățania unui bătrân din Galaţi. Cum a rămas fără 14.000 de euro după ce trei femei l-au păcălit că îi vor da un cadou
Trei femei din judeţul Galaţi au fost reţinute de poliţişti după ce i-ar fi furat 73.000 de lei (echivalentul a 14.000 de euro) unui bătrân în vârstă de 91 de ani, din municipiul Oneşti, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic Bacău a rezultat că trei femei de 26, 34, respectiv 48 de ani, din judeţul Galaţi, la data de 7 septembrie, s-ar fi prezentat la domiciliul unui bărbat de 91 de ani, din municipiul Oneşti, solicitându-i acestuia permisiunea de a intra în locuinţă sub pretextul că îi vor oferi un cadou din partea unei societăţi comerciale. În timp ce se aflau în interiorul locuinţei, profitând de neatenţia bărbatului, cele în cauză ar fi sustras suma de 73.000 lei“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache, citat de Stirile Pro TV.

Poliţiştii le-au reţinut pe cele trei femei pentru 24 ore şi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Previous Story

Bunicul – mort, 3 copii răniți. Localnic: „O fi fost atent la telefon, la ceva. Putea să îi vadă ca e zi”

Next Story

Vine un val de aer polar. După ciclonul Boris, țara noastră va fi lovită de furtuna Ashley