Angajata unui magazin din Brașov surprinsă când arunca banii la gunoi

Last Updated on septembrie 2, 2024 Angajata unui magazin din Brașov surprinsă când arunca banii la gunoi 1

Un brașovean susține pe platforma Reddit că a surprins o casieriță în timp ce arunca monedele la gunoi, pentru că o încurcau.

Acum cateva zile am asistat la o situație penibilă si in opinia mea imorala. Într-un sat de pe langa Brasov, o doamna in varsta a plătit cu câteva bancnote de 10 lei si ceva maruntis de 10 bani. La care doamna de la magazinul ”La doi pași” a zis: ”Scuze, dar ce sa facem cu ăștia. Lumea nu mai ia nici 50 bani rest! Nu acceptăm!”. La care doamna pensionara a zis: ”Atata am!”.

În sfârșit a acceptat casiera. După ce a ieșit din magazin batrana, casiera a aruncat efectiv monedele la gunoi și a început să înjure spunând: ”Sper să scoată ăștia monedele ca numai ne încurca si nici 50 bani nu mai ia lumea rest!”.

Am ramas socat! Nici eu nu mai iau restul de 10 bani, dar voi începe sa o fac, dar de 50 bani sau un leu îi iau. Banii nu cresc in copaci! Dupa o zi mi-a venit o idee sa fac un business in care maruntisul este pus intr-o cutie si dus la banca”, a relatat bărbatul pe pltaforma de socializare Reddit.

Relatarea brașoveanului a avut multe comentarii:
Eu iau toate monedele primite rest. 😅🤭 Le pun frumos în pușculiță acasă și din timp în timp o deschid. Se adună bani frumoși. 😄
Nu aveam foarte multe jucării când eram mic. Mă jucam și cu monede. Într-o vreme colecționam monede de tot felul. Și acum când se întâmplă să găsesc vreo monedă veche când sap grădina, o culeg ca pe o adevărată comoară și o analizez cu grijă.
Într-o zi, în curtea părinților am văzut din mers o monedă. E cea mai veche pe care am găsit-o: 1855.
Au un farmec aparte, cum să le refuzi sau să le arunci?

Penny iti da bani (sub forma de voucher?) daca aduci maruntis la magazin. Toti vor maruntis. Femeia aia are probleme

Eu iau restul chiar si daca l-as primi in fise de 1 ban. Sunt banii mei munciti.
Daca aveti prea multe monede acasa, mergeti frumos la Kaufland, au aparate care accepta toate monedele de la 1 ban la 50 ban. Primiti un card Kaufland cu suma de bani depusa in aparat.

casiera aia are salariu minim pe economie si sufera de ea, auzi si tu sa arunci bani fmm; eu inca tin in portofel monezi de 50 bani (ptr. dulapurile alea de supermarket sau carucioare tot asa la supermarket) si monezi de 10 bani daca platesc cash si imi cer monezile la casa; daca vad 50 de bani pe jos, ma aplec si ii iau; ca idee am salariu mult peste medie

Uneori iau și 20 de bani, 50 de bani iau mereu.
Mă rog, e un magazin la care merg regulat, și vânzătoarea știe că dacă am mărunt, de exemplu ceva costă 4 lei și 30 de bani, exact atât plătesc, și, văd o grămadă de alți cumpărători că fac așa.
Plus, iau energizante, doza o returnezi și iți dă 50 de bani înapoi, cum să nu folosească lumea?
Vânzătoarea aia a prea exagerat, probabil e o divă cu nasul pe sus, sper ca toată lumea să-i plătească doar in 10 și 5 bani de acum înainte.

Strâng mărunțiș de când eram la grădiniță. Prin clasa a 4-a sau a 5-a mi-am plătit o excursie cu școala din mărunții pe care îi strângeam. Am fost foarte mândră de mine, mai ales că atunci familia mea avea o situație financiară destul de proastă și nu și-ar fi permis să mă trimită în excursia aia. Am avut și bani de cheltuială, tot din mărunții ăia. I-am schimbat mereu la magazinul din sat și niciodată nu a comentat vânzătoarea ceva.
În continuare îi strâng doar că acum merg cu ei la kaufland că mi se pare cel mai practic. Primești suma respectivă pe un card cadou. E win win pentru ambele părți. La penny au acum campanie, dacă mergi cu minim 30 de lei în monede ei îți dau bancnote și ceva voucher de 3 lei. Nu văd de ce lumea ar arunca monedele.

Previous Story

O tânără de 23 de ani a murit la scurt timp după ce s-a întors din Germania să-și revadă familia. A intrat cu viteză într-un stâlp

Next Story

(Video) Mini-tornadă la piscină, din senin. Martor. „Totul a început brusc, ca un con mare și maro deasupra piscinei în care ne aflam. A luat pe sus toate șezlongurile, toate umbrelele”