Afaceristul brașovean Călin Donca a rămas fără mașina de lux în valoare de 300.000 de euro. Poliția îi caută pe hoți

Last Updated on septembrie 17, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca a rămas fără mașina de lux în valoare de 300.000 de euro. Poliția îi caută pe hoți 1

Afaceristul brașovean Călin Donca a reclamat la poliție faptul că i-a dispărut o mașină în valoare de peste 300.000 de euro, iar mașina este dată în urmărire, de Poliția Română.

Conform site-ului Poliției Române, bolidul afaceristului Călin Donca a fost declarat furat după perchezițiile DIICOT din septembrie 2023, în timpul cărora au fost puse sub sechestru trei autoturisme. Astfel, potrivit site-ului politiaromana.ro, în prezent, autoturismul Lamborghini Urus cu numărul de înmatriculare BV-13-KLN și serie de șasiu ZPBEA1ZL1NLA16633 este căutat de anchetatori, fiind dat în consemn la frontieră și fiind semnalat în baza de date, pentru a nu fi vândut și pentru a fi blocat imediat, în cazul în care va fi descoperit în trafic, scrie spynews.ro.

Cât valorează bunurile confiscate ale lui Călin Donca
De când a avut probleme cu legea, Călin Donca s-a confruntat cu câteva neplăceri în ceea ce privește averea lui. I-au fost confiscate mai multe bunuri, pe care i s-a pus sechestru. Deși există și șanse să le primească înapoi, afaceristului nu i-a fost ușor să treacă prin acest lucru.

Călin Donca avea în garaj mai multe mașini exclusiviste, modele foarte scumpe, dar deținea și obiecte de lux. Ceasurile sale costă peste 500.000 euro, fiind vorba despre cele mai scumpe modele de pe piață. Călin Donca a dezvăluit că i s-a dat voie să folosească casa de lux pe care o deține, în timpul sechestrului.

Aici, de obicei, îmi țineam mașinile și în garaj. Asta este, vremuri și vremuri. (…) Ca și bunuri materiale, am fost întrebat la cine au rămas. Noi avem în faza aceasta de sechestru posibilitatea să folosim anumite bunuri, cum ar fi casa. (…) Noi am avut patru mașini, în momentul în care s-a pus sechestru au fost ridicate. (…)

S-au luat bani, suma nu este mare, noi nu ținem bani în casă. Aveam 7.000 euro, tocmai ne întorsesem dintr-o vacanță. Ca și bunuri, ni s-au luat toate ceasurile pe care le aveam, ni s-au luat bijuteriile din casă, două, trei lucruri de la soție. Ceasurile ușor peste jumătate de milion”, a declatat Călin Donca, la Viața fără filtru, conform bzi.ro.

Previous Story

(Video) Doi turişti străini, recuperaţi de către salvamontişti în zona Moieciu. Au decis să coboare de pe munte direct, pentru ca se vedea drumul, fără să ştie ca în acea zonă este un abrupt

Next Story

Hidrologi, despre Ciclonul Boris: „Ploaia a fost așa intensă încât hărţile precipitaţiilor au rămas fără culori. Am trecut la alb”