Afaceristul brașovean Călin Donca a dezvăluit ce sumă vrea să obțină de la Dorian Popa, după ce l-a dat în judecată

Last Updated on septembrie 3, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca a dezvăluit ce sumă vrea să obțină de la Dorian Popa, după ce l-a dat în judecată 1

Afaceristul brașovean Călin Donca a dezvăluit ce sumă vrea să obțină de la Dorian Popa, după ce l-a dat în judecată. Creatorul de conținut spunea că a investit în afacerea cu panouri fotovoltaice și că ar fi fost țepuit de Călin Donca. Vloggerul ar fi încercat să întoarcă peste 400 de oameni împotriva afaceristului.

Am contactat serviciile de promovare din partea lui Dorian Popa și am făcut anumite plăți în acest sens. Mai departe, în momentul în care am fost arestat pentru total alte acuzații decât colaborarea mea sau activitatea pentru care Dorian Popa m-a promovat, numitul Dorian Popa a făcut defăimare la adresa mea pur și simplu din pură inițiativă, ceea ce mi-a făcut un extraordinar de mare dezavantaj de imagine deoarece a făcut acuzații pe la televiziuni și mai departe a făcut un grup, unde a investit toți investitorii mei și să facă împreună acțiuni, să vină la Brașov după bani, să învrăjbească 407 oameni împotriva mea”, a declarat Călin Donca la Antena Stars, conform Fanatik.

Ce daune ar fi vrut să ceară Călin Donca
Afacerea lui Călin Donca a avut de suferit în urma acuzațiilor aduse de Dorian Popa, astfel că acesta ar fi vrut să-i ceară daune uriașe, care se ridică la milioane de euro.

Vorbim de zeci de milioane de euro dacă ar fi să discutăm despre paguba imaginii afacerii și imaginii mele. Bineînțeles, că el nu are aceste sume cu care să mă despăgubească (…) Eu știu că nu are de unde să îmi dea.

Ce rost are să îl dau în judecată pentru un milion de euro? 30.000 de euro pe care vreau să îi donez, aia vreau, vreau să îi donez unui orfelinat de copii”, a mai spus omul de afaceri, citat de spynews.ro.

Omul de afaceri din Brașov a fost în arest preventiv după ce a fost acuzat de evaziune fiscală. A fost eliberat în decembrie 2023, după trei luni de arest.

Călin Donca și soția sa, Orianda, s-au obișnuit cu un trai decent
Deși a scăpat de închisoare, Călin Donca încă nu a scăpat de arestul la domiciliu. Cu toate acestea, bărbatul este fericit că poate fi mai aproape de familia lui, căreia i-a dus dorul enorm atunci când se afla după gratii.

Momentul în care a ajuns la pușcărie a schimbat multe lucruri în viața afaceristului, printre acestea numărându-se și cheltuiala lunară. Dacă înainte Donca ajungea să scoată din buzunar 20.000 de euro într-o lună, acum bărbatul susține că el, soția și copiii lor trebuie să se rezume la doar 5.000 de euro pe lună, dar nu reprezintă o problemă pentru ei.

Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile. Aveam în fiecare lună minim o petrecere unde cheltuiam 10.000 de euro.

În primul rând erau copiii noștri, plus noi, plus zile de naștere ale copiilor. Deci aveam în fiecare lună petreceri. Și Puya zicea «O dată pe lună să ducem viață bună», nu? Noi făceam petreceri și trebuia să mergem și la petrecerile altora pe care îi invitam. Ajunsesem să merg de 3 ori pe săptămână la petreceri”, a spus Călin Donca, în podcastul Anamariei Prodan, scrie bzi.ro.

Previous Story

Mitică Dragomir a primit 3.000 de lei la recalcularea pensiilor. Dezvăluiri despre viața după repartizarea de la Făgăraș

Next Story

Fly Lili anunță 5 destinații de iarnă de la Aeroportul Brașov