Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță curse spre Madrid și noul program de iarnă

Last Updated on septembrie 8, 2024 Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță curse spre Madrid și noul program de iarnă 1

Fly Lili a revenit astăzi cu programul de iarnă de la Aeroportul Brașov, după ce zilele trecute a șters de pe Facebook anunțul cu programul de iarnă. Bonus, compania anunță curse spre Mdrid.

FLY LILI: „Orarul de zbor pentru sezonul de iarnă este acum disponibil!
Iarna aduce cu ea o mulțime de motive pentru a explora noi destinații! De la magia târgurilor de Crăciun din Germania la farmecul unic al Romei și Istanbulului în sezonul rece, FlyLili te duce acolo unde magia iernii prinde viață.
🔔 München: Bucurați-vă de faimosul târg de Crăciun din Marienplatz, cu lumini strălucitoare, vin fiert și delicii tradiționale.

🌟 Stuttgart: Descoperiți unul dintre cele mai mari și mai vechi târguri de Crăciun din Europa, perfect pentru cadouri unice și o atmosferă de sărbătoare.
🎄 Nürnberg: Trăiți atmosfera autentică a Crăciunului la Christkindlesmarkt, unul dintre cele mai renumite târguri de Crăciun din lume.
🌞 Roma: Experimentați farmecul iernii fără frig extrem, bucurați-vă de piețele de Crăciun și luminițele festive din orașul etern.

🌤️ Istanbul: Profitați de iernile blânde și explorați bazarurile vibrante și atracțiile istorice fără aglomerația verii.
🌞 (NOU) Madrid: Începând cu 14 decembrie, nu ratați ocazia de a explora piețele de Crăciun din Plaza Mayor, unde veți găsi cadouri artizanale și delicii tradiționale spaniole, sau de a vă bucura de o “chocolate con churros” în cafenelele fermecătoare ale orașului.
Cu FlyLili, ai toate motivele să îți planifici o vacanță de neuitat în această iarnă!
Rezervați biletele pe www.flylili.com!”

Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță curse spre Madrid și noul program de iarnă 2

Aeroportul Internațional Brașov: „Brașov GHV – Madrid MAD
Din 14 Decembrie, conectăm centrul Românei cu capitala Spaniei, în fiecare marți și sâmbătă.

Aeroportul Brașov. Fly Lili anunță curse spre Madrid și noul program de iarnă 3
Aeroportul Madrid Barajas este cel mai mare aeroport al Spaniei și un important hub aerian cu conexiuni diverse și către țări din America de Sud.
Bilete disponibile pe site-ul partenerului nostru www.flylili.com”

Previous Story

Trupurile a doi brașoveni care s-au înecat în Marea Neagră încă plutesc pe mare. Autoritățile nu au reușit recuperarea lor până acum

Next Story

Gara Brașov. Se rezolvă problema taxiurilor. Primărie: „Zona de taxi a fost reamenajată, astfel încât taximetriștii să nu mai poată alege doar anumite curse”