Aeroportul Brașov. Biletele de avion Fly Lili se pot cumpăra și prin sistemele globale de distribuție, parteneriat cu APG Airlines

Last Updated on septembrie 12, 2024 Aeroportul Brașov. Biletele de avion Fly Lili se pot cumpăra și prin sistemele globale de distribuție, parteneriat cu APG Airlines 1

Aeroportul Brașov anunță că biletele de avion pentru compania Fly Lili se pot cumpăra și prin sistemele globale de distribuție, parteneriat cu APG Airlines

Suntem încântați să vă anunțăm că zborurile Fly Lili sunt acum disponibile și prin sistemele globale de distribuție de bilete, grație parteneriatului cu APG Airlines. Acum, biletele Fly Lili pot fi rezervate cu ușurință și prin canale globale de distribuție, oferind pasagerilor mai multe opțiuni și flexibilitate în planificarea călătoriilor”, au informat cei de la Aeroportul Brașov, conform mytex.ro.

De asemenea, s-a precizat că zborurile FlyLili sunt listate sub codul IATA „A1”, aparținând APG Distribution System, care facilitează integrarea operatorilor aerieni în sistemele globale de distribuție, păstrând în același timp și codul IATA propriu „FL”, aparținând Fly Lili.

APG este lider global în distribuția și accesibilitatea companiilor aeriene la nivel mondial, permițând zborurilor Fly Lili să fie la îndemâna tuturor pasagerilor, prin cele mai utilizate platforme de rezervări.

9 destinații în orarul de iarnă al Aeroportului Brașov
Iarna aceasta, de pe Aeroportul de la Brașov se va putea zbura către Madrid, Istanbul, Munchen, Stuttgart, Nurnberg, Dortmund, Roma, Londra și Budapesta.

Cei care vor să-și programeze de pe acum city-break-uri pentru sezonul de iarnă au la dispoziție cel puțin 9 destinații spre care pot zbura de la Brașov, anunță Radio România Brașov.

În orarul de iarnă al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav apare o nouă capitală europeană. Din 14 decembrie, compania Fly Lily va începe zborurile spre Madrid.

Zborul până în capitala Spaniei durează patru ore și costă 140 de euro.
Vor fi programate curse de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă.

Din 29 septembrie Aeroportul de la Brașov va avea conexiune directă la Istanbul, miercurea, vinerea și duminica.
Munchen, Stuttgart, Nurnberg, Roma și Istanbul sunt alte rute din programul de iarnă Fly Lili.

Previous Story

Brașov. Două accidente grave pe Valea Bogăţii și la Perşani. Un copil de 7 ani și 4 adulți au fost răniți

Next Story

6 copii au furat mașina mamei unuia dintre ei și au condus-o pe rând. Toată aventura s-a încheiat cu un accident