Accidente Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Toamnei. Trotinetist lovit într-unul dintre giratoriile de la Gemenii

Last Updated on septembrie 11, 2024 Accidente Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Toamnei. Trotinetist lovit într-unul dintre giratoriile de la Gemenii 1

Ploile aduc probleme pentru pietoni, bicicliști, trotinetiști. Sunt loviți de șoferii neatenți, pe treceri de pietoni, sensuri giratorii sau alte locuri.

Un biciclist a fost lovit de un autoturism, marți seară, pe strada Toamnei din Brașov, anunță mytex.ro. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind întinsă pe carosabil. Traficul a fost afectat de accident. Menționăm că imaginile au fost preluate de pe un grup de trafic.

Accidente Brașov. Biciclist lovit de mașină pe Toamnei. Trotinetist lovit într-unul dintre giratoriile de la Gemenii 2

Trotinetist lovit într-unul dintre giratoriile de la Gemenii
Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în această dimineață, puțin înainte de ora 9.00, în zona Gemenii (pe sensul de mers spre B-dul Saturn) în urma producerii unui accident rutier. În acesta a fost implicat un autoturism și conducătorul unei trotinete, scrie Biz Brașov.

Cele două vehicule au intrat în coliziune, iar în urma impactului, bărbatul de pe trotinetă a ajuns pe carosabil, fiind destul de tare rănit potrivit martorilor. Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.
Sursa foto și video: Grup Facebook Info trafic jud. Brașov

Previous Story

“Şacalul”, dat de gol chiar de copii. “Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi”

Next Story

La Spitalul Județean Brașov, la fel ca în spitalele occidentale. Medicul cardiolog Alexandru Ispas: „Ne putem compara fără niciun fel de problemă cu spitalele din Vest”