Două femei au murit într-un autoturism răsturnat pe DJ 203. Alte 5 persoane au fost rănite

Last Updated on septembrie 21, 2024 Două femei au murit într-un autoturism răsturnat pe DJ 203. Alte 5 persoane au fost rănite 1

Două femei, angajate ale unei firme de pază, au murit sâmbătă dimineață, într-un accident petrecut pe DJ 203, anunță Stirile Pro Tv.

Un şofer de 49 de ani, din Brăila, aflat la volanul unui autovehicul care mergea dinspre Pogoanele către Scutelnici, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Două pasagere, de 48 şi 62 de ani, din Brăila şi Buzău, au murit pe loc.

De asemenea, şoferul şi alţi patru pasageri, cu vârste cuprinse între 48 şi 62 de ani, din Brăila, au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţă. Potrivit presei locale, mașina implicată în accident aparținea unei firme din București, care oferă servicii de pază și ambulanță. Pasagerii erau angajați ai firmei, care erau preluați de acasă și urmau să fie aduși la Buzău, în diferite posturi de pază, scrie Libertatea.

Poliţiştii buzoieni au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Autoturism intrat în stâlp, pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea din Brașov
Un autoturism a intrat într-un stâlp, vineri seară, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, din municipiul Brașov. Accidentul a avut loc în jurul orelor 20.00, pe sensul de coborâre spre centrul orașului, scrie mytex.ro.

Două femei au murit într-un autoturism răsturnat pe DJ 203. Alte 5 persoane au fost rănite 2

Echipaje ale ISU Brașov au intervenit la fața locului, potrivit martorilor. De asemenea, a fost solicitată o platformă, pentru ridicarea autoturismului avariat.

Previous Story

Brașovean lovit de o mașină lângă un restaurant McDonald’s. A fost transportat la spital

Next Story

Brașov. Andreea Răducan: „Te aștept alături de mine la Lacul Noua, să alergăm împreună pentru o lume mai bună la Bimbo Global Race”