De Revelion în Poiana Brașov, mai scump decât două vacanțe all inclusive în Turcia. Patru nopți, 1800 euro de persoană

Last Updated on septembrie 16, 2024 De Revelion în Poiana Brașov, mai scump decât două vacanțe all inclusive în Turcia. Patru nopți, 1800 euro de persoană 1

Românii cu fițe sunt invitați și în acest an în Poiana Brașov de Crăciun și Revelion. Ceilalți pot alege orice altă destinație, e mult mai ieftin.
soană, pentru un sejur de patru nopți la un hotel de patru stele, prețurile pot ajunge la aproximativ 1800 de euro, transmite bzi.ro.

Față de anul trecut, pentru noaptea de Revelion 2024 – 2025, în Poiana Brașov, tarifele au crescut cu 200 – 300 euro. Spre exemplu, un hotel din Poiana Brașov, de patru stele, are ca pachet de revelion 1800 euro de persoană. Sunt patru nopți, cu două mese pe zi. Pentru Turcia, spre exemplu, o destinație foarte căutată (s-a vândut și anul trecut foarte bine), sunt pachete de cinci nopți de cazare și are diferențe de 300 de euro la preț. Însă, sunt mult mai ieftine decât în țară.

Un hotel, tot de patru stele, 1500 de euro pentru două persoane, cinci nopți de cazare, cu all inclusive, cum spuneam”, a declarat Larisa Chirilă, agent de turism, conform bzi.ro.

Cea mai ieftină destinație din România, Băile Felix
Pentru cei care își doresc să meargă pe un buget mai redus, agențiile de turism au găsit tarife de până în 2.000 de lei, chiar la noi în țară. Și anume, cea mai căutată destinație low budget este în județul Bihor, la Băile Felix.

Sunt și persoane care caută pe buget redus, iar destinația care se integrează în aceste cerințe este la băi, Băile Felix. Și anume, pentru două nopți de cazare, 1700 de lei pentru o singură persoană. Aici se includ și două mese pe zi. În afară, cea mai ieftină locație este Bulgaria, aici sunt sejururi de 720 de euro pentru două persoane, patru nopți de cazare. Aici se include și micul dejun, și cina de Revelion”, a adăugat Larisa Chirilă, agent de turism.

O noutate la agențiile de turism este faptul că ieșenii au început deja să facă rezervări pentru vacanța de vară din 2025. Astfel, și stațiunile turistice au pus la dispoziție câteva pachete, acestea fiind mult mai avantajoase la preț decât dacă ar fi achiziționate în perioada mai apropiată verii.

Şi în zona Bran-Moieciu, la unele unităţi de cazare au apărut oferte early booking, care aduc reduceri la pachetele de sărbători între 5 şi 15%. La un complex montan din Bran, de exemplu, pachetului de cazare de 4 nopti, cu mese complete, cină de Crăciun, muzică şi activităţi pentru copii, i se aplică o reducere de 15% dacă este achitat integral în momentul rezervării, scrie bzb.ro.

Previous Story

Ion Țiriac explică de ce este zgârcit: „La 15 ani aveam 30 de bani în buzunar. Și m-am dus și am cumpărat 2 felii de franzelă”

Next Story

Un tânăr decedat într-un accident a fost jefuit. Hoţii au furat peste 20.000 de lei