(Video) Imagini cu hoți care sparg zeci de mașini într-o singură noapte

Last Updated on septembrie 9, 2024 (Video) Imagini cu hoți care sparg zeci de mașini într-o singură noapte 1

O bandă de hoți a spart zeci de mașini într-o singură noapte și a furat numeroase bunuri de valoare. Imaginile de pe camerele de supraveghere îi surprind pe indivizi în timpul acțiunii, înarmați cu răngi și purtând cagule. Până acum Poliţia nu a reuşit să-i identifice pe hoţi, anunță Antena 3.

Tâlharii care acţionează pe timpul nopţii doar cu cagule pe cap au fost surprinşi de camerele de supraveghere din localitatea Vidra din judeţul Ilfov. În imagini se vede cum aceștia au verificat pe rând fiecare mașină parcată pe marginea șoselei și au intrat fără probleme în curțile cu mașini scumpe, în vreme ce alții au stat de pază la poartă.

Tot ce a găsit in torpedou, le-a scos si le-a asezat acolo, nu au gasit bani. Au inchis usa si au sarit inapoi gardul. Nu au găsit nimic de valoare. Mergeau pe stradă, aveau o rangă in mana si trageau de usile masinilor. Erau foarte siguri pe ei. Eu nu am vazut in viata mea niste hoti atat de calmi, la miezul noptii, sa umble pe strada ca si cum ar merge la ei acasa”, spune un localnic, pentru Observator Tv.

Potrivit specialiștilor, hoții sunt din ce în ce mai greu de intimidat și asta pentru că ei nu se mai tem de camerele de supraveghere sau de alarme. De asemenea, specialiștii mai recomandă să încuiem mașinile, chiar dacă le parcăm în curte, să nu lăsăm bunuri de valoare în ele și să lăsăm un bec aprins pe parcursul nopții.

Previous Story

Actorul Michele Morone, în vizită la Braşov: „Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj”

Next Story

Caius Covrig, patronul unui hotel de lux din Brașov, gest pentru o mamă singură cu 3 copii!