Actorul Michele Morone, în vizită la Braşov: „Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj”

Last Updated on septembrie 9, 2024 Actorul Michele Morone, în vizită la Braşov: „Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj” 1

Cunoscutul actor Michele Morrone, care a jucat și în filmul „365 de zile”, se află într-o vizită în România, alături de iubita sa, Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness.

Michele Morrone a stat câteva zile în București, apoi a venit la Brașov, unde a fost văzut plimbându-se prin Centrul Vechi, conform cancan.ro. Bogdana Tancău a postat în social media câteva imagini din orașul de la poalele Tâmpei.

Michele Morrone s-a bucurat de locurile frumoase pe care le-a vizitat în România. Actorul făcut o postare cu subînțeles, în care ne-a lăudat țara pentru istoria pe care o ascunde în spate. Totuși, printre aceste rânduri superbe, s-au strecurat și câteva atacuri la adresa televiziunii românești.

Ce minunat în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mult mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema, literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi că televiziunea românească, (nu toate), încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunat, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr”, a scris actorul italian pe Instagram, conform avantaje.ro.

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultura, despre toate minunile istoriei voastre, despre creșterea personală a indivizilor, pentru că într-o zi și acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante, nu vor crește niciodată. Iubesc România”, se arată în mesajul transmis de actorul italian, pe rețelele de socializare.

O antrenoare de fitness l-a cucerit pe Michele Morrone
Bogdana Tancău, de mai bine de zece ani,  antrenează și a reușit să își facă o adevărată comunitate online care-i urmează sfaturile în materie.

Atunci când antrenamentul este fun, își este mult mai ușor să devii constant, să îți creezi un stil de viață sănătos, pentru că despre asta este vorba. Să creăm obiceiuri sănătoase despre cum ne antrenăm și cum mâncăm”, explică antrenoarea pe pagina sa personală, conform Gazeta Sporturilor.

Bogdana este una dintre cele mai urmărite antrenoare din România, având aproape 110.000 de prieteni virtuali pe Instragram.

Iar la capitolul mesaje virtuale e campioană! „Ce fată sexy, mă faci să visez!”, „Eu te înveselesc și tu mă inspiri” sau „Arăți super cool, minunat și uimitor. Ești frumoasă, superbă și fabuloasă” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Bogdana le-a primit de la prietenii virtuali.

Previous Story

Noul stadion al Brașovului, aprobat de CNI: 30 de milioane de euro

Next Story

(Video) Imagini cu hoți care sparg zeci de mașini într-o singură noapte