(Video) Mai mulţi poliţişti au alergat după un adolescent nevinovat. Credeau că a participat la o bătaie într-un restaurant

Last Updated on septembrie 6, 2024 (Video) Mai mulţi poliţişti au alergat după un adolescent nevinovat. Credeau că a participat la o bătaie într-un restaurant 1

Un băiat de 17 ani a fost fugărit de polițiști, acuzat că ar fi participat la o bătaie. După cercetări, s-a dovedit că băiatul era nevinovat.

Scene ca în filmele de acţiune în centrul Hunedoarei. Un trecător a surprins momentul în care un tânăr scapă din mâinile oamenilor legii şi o rupe la fugă. Băiatul de 17 ani ar fi fost acuzat că a luat parte la o bătaie într-un local. Mai mulţi poliţişti l-au fugărit şi au reuşit să îl imobilizeze.

Câţiva oameni de pe terasa restaurantului l-au indicat şi pe adolescentul de 17 ani că ar fi luat parte la scandal. Deşi era flancat de poliţişti, acesta a reuşit să scape din mâna oamenilor legii şi să fugă spre zona blocurilor. A fost prins rapid, iar anchetatorii au descoperit după cercetări că băiatul nici măcar nu participase la agresiune, aşa că a fost lăsat liber.

Poliţiştii au fost chemaţi la restaurant, după ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a fost bătut crunt de un grup de tineri. Potrivit martorilor, acesta le-ar fi spus tinerilor că fac gălăgie, iar aceştia s-au năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. La faţa locului au ajuns rapid poliţişti din cadrul Poliţiei Hunedoara, dar şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 49 de ani, din comuna Belinț, județul Timiș, în timp ce se afla pe terasa unui restaurant din municipiul Hunedoara, fiind deranjat de gălăgia făcută de către unui grup de tineri aflați pe aceeași terasă, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi fost agresat fizic de către aceștia fiind lovit cu pumnii și picioarele.
Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical a spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, scrie cotidianul.ro.

(Video de la 0:05)

Previous Story

Gara Brașov. Se rezolvă problema taxiurilor. Primărie: „Zona de taxi a fost reamenajată, astfel încât taximetriștii să nu mai poată alege doar anumite curse”

Next Story

Un bărbat  și-a hărțuit soția cu 1.700 de mesaje și apeluri într-o lună. A fost arestat preventiv