(Video) Un bărbat a mers să-și curețe calul la o spălătorie auto

Last Updated on septembrie 5, 2024 (Video) Un bărbat a mers să-și curețe calul la o spălătorie auto 1

Un bărbat a mers să își curețe calul la o spălătorie auto. Întreg momentul a fost filmat şi a devenit viral pe reţelele sociale.

Printre masini, și-a făcut apariţia si un bărbat pe un cal. Omul a vrut sa își spele animalul. Animalul a avut parte de un „tratament” complet: prespălare, spălare cu spumă și limpezire, totul sub privirile amuzate ale trecătorilor, scrie Antena 3.

Calul s-a bucurat de prespălare, spălare cu spumă şi o limpezire ca la carte. Totul spre amuzamentul trecătorilor, care au filmat întreg momentul, potrivit Observator TV.

Cercetătorii au creat înghețata din lapte de cal și ar fi chiar mai sănătoasă
O echipă de cercetători în domeniul alimentației de la Universitatea de Tehnologie din Pomerania de Vest (Polonia) a descoperit că înghețata din lapte de cal, în loc de lapte de vacă, este o opțiune alimentară viabilă, scrie descopera.ro.

În studiu, publicat în PLOS ONE, echipa a creat patru variante de înghețată folosind lapte de iapă și diferite tipuri de bacterii. Tradițional, înghețata se face adăugând lapte de vacă în smântână de vacă, împreună cu alte ingrediente.

Rezultatul este un desert dulce, popular în întreaga lume. În acest nou studiu, echipa a constatat că înlocuirea laptelui de vacă cu lapte de iapă și combinarea acestuia cu smântână de vacă este o opțiune viabilă.

Cercetările anterioare au arătat că laptele de iapă este mai apropiat de compoziția laptelui uman decât de cel de vacă și că persoanele alergice la laptele de vacă pot consuma în siguranță lapte de iapă, scrie Interesting Engineering.

Laptele de iapă conține, de asemenea, enzime și proteine benefice care nu se găsesc în laptele de vacă și are un conținut de grăsimi mai scăzut. Din acest motiv, oamenii de știință au luat în considerare posibilitatea de a folosi laptele de iapă în diverse produse alimentare. În acest nou studiu, echipa de cercetare a creat patru tipuri de înghețată, toate cu lapte de iapă în loc de lapte de vacă.

Previous Story

Andreea a murit lovită de TIR, după ce a coborât din microbuz. Abia împlinise 18 ani

Next Story

Brașoveanul Ion Țiriac și-a donat averea de 2,1 miliarde de dolari: ”Am dat tot! Am fost atât de bogat încât nu aveam ce să fac cu banii”