6 copii au furat mașina mamei unuia dintre ei și au condus-o pe rând. Toată aventura s-a încheiat cu un accident

Last Updated on septembrie 12, 2024 6 copii au furat mașina mamei unuia dintre ei și au condus-o pe rând. Toată aventura s-a încheiat cu un accident 1

Șase copii au furat mașina mamei unuia dintre ei și au condus-o pe rând. Toată aventura s-a încheiat cu un accident.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto ar fi minor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor efectuate au identificat un minor de 14 ani, din municipiu Ploieşti, care ar fi sustras un autoturism şi l-ar fost condus pe drumurile publice din municipiu şi ulterior ar fi fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe Şoseaua Nordului, în zona autogării“, se arată în buletinul de presă emis, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, conform Observator Tv.

Conform sursei citate, acesta le-ar fi permis şi altor cinci minori cu vârstele cuprinse între 14 şi 17 ani să conducă maşina. Autoturismul aparţine mamei unuia dintre cei şase minori, au precizat surse judiciare. La data de 10 septembrie, faţa de cei şase a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, scrie Observatorul Prahovean.

Trei copii aflați într-un autobuz școlar au ajuns la spital
În după-amiaza zilei de miercuri, un autotursim, condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, s-a ciocnit de un microbuz școlar în care se aflau opt persoane, între care doi adulți și șase copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 64 de ani din Suciu de Sus, aflat la volanul unui autoturism, între localităţile Groşi şi Cărbunari, ar fi intrat în coliziune frontală cu un microbuz condus de către un bărbat de 55 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 64 de ani şi a trei minori cu vârste de 12 şi 14 ani din Târgu Lăpuş, aceştia aflându-se în calitate de pasageri în microbuz”, a transmis IPJ Maramureş, conform Fanatik.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Biletele de avion Fly Lili se pot cumpăra și prin sistemele globale de distribuție, parteneriat cu APG Airlines

Next Story

Brașov. Încă două piste pentru biciclete. Răcădău – Mall AFI şi Făget – Griviţei – Mihai Viteazul