Wizz Air introduce abonamentul anual „All you can fly” care oferă zboruri nelimitate

Last Updated on august 18, 2024 Wizz Air introduce abonamentul anual „All you can fly” care oferă zboruri nelimitate 1

Wizz Air, votată cea mai proastă companie aeriană în 2024, a stârnit agitație în industria aviatică cu noul său serviciu de abonament „all you can fly”. Abonamentul anual de 599 EUR oferă zboruri nelimitate în rețeaua vastă a companiei, ce include 950 de rute în Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu și Asia.

Însă, este important să citiți scrisul mic înainte de a cumpăra un astfel de abonament, relatează Euronews, preluați de Adevarul.

„Sunteți gata pentru noi aventuri nelimitate? Alertă de noutăți interesante! Azi s-a lansat un abonament nou extraordinar! Dacă sunteți mereu în căutarea celor mai bune prețuri și aveți un program flexibil, cel mai nou produs al nostru este personalizat pentru dumneavoastră! Rezervați-vă locul și alăturați-vă câtorva privilegiați: avem doar 10.000 de locuri disponibile.”, le transmitea compania maghiară abonaților la newsletter pe 13 august.

Abonamentul „all you can fly” promite călătorii nelimitate, pe toate rutele internaționale din rețeaua WIZZ. Tot ce presupune este să rezervați cu până la 3 zile înainte de plecare, dar și să plătiți o taxă unică de rezervare, scrie G4Media.

„În plus față de plata unică a abonamentului, veți plăti doar o taxă de rezervare de 9,99 EUR de fiecare dată când călătoriți. Avem vești bune! Prețul inițial al abonamentului include taxa de rezervare a primului zbor. Abonați-vă la oferta noastră cu valabilitate limitată, de doar 499 EUR/an, în locul prețului obișnuit de 599 EUR/an, și bucurați-vă de avantaje începând cu luna septembrie 2024.”, se precizează în newsletter.

Care sunt capcanele
Oferta de abonament „all you can fly” de la Wizz Air pare atractivă pe hârtie pentru cei care călătoresc des, dar vine cu câteva capcane.

Deși abonamentul permite accesul la toate rutele, zborurile pot fi rezervate doar cu 72 de ore înainte, fără garanția unui loc. Această limitare, combinată cu obligația sistemului european de intrare/ieșire (EES) de a transmite informații despre pasageri cu 48 de ore înainte, ce va intra în vigoare din toamnă, poate cauza blocaje și amenzi.

Din cauza intervalului scurt de timp, nu este potrivit nici pentru persoanele cărora le place să planifice din timp.

Abonamentul nu include taxe pentru bagaje și selectarea locurilor, care pot fi semnificative.

Cu toate acestea, dacă profitați la maxim de abonament, puteți face economii semnificative, în special în sezonul de vârf, dar doar dacă există disponibilitate. De exemplu, două călătorii de ultim moment la Istanbul, costă aproximativ 250 de euro fiecare, astfel s-ar acoperi costul abonamentului.

Dacă nu aveți nevoie de zboruri nelimitate, Wizz Air oferă și opțiunea Multipass, care costă între 34,99 € și 64,99 € pe lună pentru un zbor dus către diverse destinații internaționale. În ciuda angajamentului de 12 luni pentru Multipass, abonamentul all-you-can-fly ar putea fi mai costisitor și mai limitat în disponibilitate.

Noul serviciu de abonament pentru zboruri nelimitate este disponibil pentru 10.000 de pasageri. Abonamentul va putea fi folosit de pe 25 septembrie și include o perioadă de două săptămâni pentru anulare.

„Suntem încântați să fim primii care introducem acest abonament unic pentru călătorii din Europa. Abonamentul le va oferi clienților sute de opțiuni de călătorie spontane pentru un preț fix, oferindu-le libertatea de a zbura oricând este convenabil, fără a plăti suplimentar”, spune Silvia Mosquera, purtător de cuvânt al Wizz Air.

Previous Story

Accident Brașov. Doi morţi și doi copii răniți , pe DN1. Şapte victime în total

Next Story

(Video) Bunicuța cu basmaua în vânt, „dând bice” pe trotineta electrică