(Video) În Brașov s-a deschis prima cafenea 2D din România

Last Updated on august 27, 2024 (Video) În Brașov s-a deschis prima cafenea 2D din România 1

Brașov este orașul din România care găzduiește prima cafenea 2D din România sau, după cum o descrie o utilizatoare de Tik Tok, „Cea mai instagramabilă cafenea din România”.

„Recunosc că mi-a luat câteva minute să îmi dau seama ce se întâmplă în jurul meu, mă simțeam ca într-un desen animat! Tot mobilierul este real, iar desenele au fost pictate manual. Cafeneaua se află în Brașov și se numește Contrast”, a scris utilizatoarea de TikTok aura.calatorește, relatează g4food.ro.

Prima cafenea 2D a fost deschisă în Seul, Coreea de Sud, în anul 2017. Această cafenea, cunoscută sub numele de Cafe Yeonnam-dong 239-20, este situată în cartierul Yeonnam-dong și a devenit rapid populară datorită designului său unic.

„Vino să descoperi cea mai Instagrammabilă locație din Brașov! Inspirată de un concept unic din Coreea, Contrast este prima cafenea 2D din România.

Fiecare detaliu este o operă de artă. Totul este conturat în negru pe un fundal alb, creând o iluzie optică fascinantă. Toate acestea sunt realizate de talentatul nostru artist local @merithezu , care a transformat spațiul nostru într-o experiență vizuală unică.

(Video) În Brașov s-a deschis prima cafenea 2D din România 2 (Video) În Brașov s-a deschis prima cafenea 2D din România 3

Pregătește-ți aparatele foto pentru cele mai spectaculoase fotografii și lasă-te captivat de atmosfera extraordinară.”, scriu cei de la cafenea pe Instagram.

@aura.calatoreste 😱 Acesta nu este un muzeu al iluziilor, ci o cafenea inedita! Cea mai instagramabila cafenea din Romania s-a deschis chiar azi! Recunosc ca mi-a luat cateva minute sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu, ma simteam ca intr-un desen animat! Tot mobilierul este real, iar desenele au fost pictate manual 😍 Cafeneaua se afla in Brasov si se numeste Contrast. Eu zic ca merita sa salvezi postarea, pentru ca nu trebuie sa ratezi acest loc! . 🤗 Pentru cele mai cool locuri, nu uita sa ma urmaresti! #fyp #romania ♬ original sound – aura.calatoreste

 

Previous Story

Brașovul a depășit pentru prima dată pragul de 1.000 de euro pentru salariul mediu net

Next Story

Brașov. Părinți puși la plată de judecători după ce doi frați de 14 ani au spart parbrizul maşinii vecinului şi i-au lovit câinii cu bolovani