Un tată nu a fost găsit nici acum, după ce și-a salvat fiica de la înec și a dispărut în valuri. Soția a urmărit de pe mal

Last Updated on august 16, 2024 Un tată nu a fost găsit nici acum, după ce și-a salvat fiica de la înec și a dispărut în valuri. Soția a urmărit de pe mal 1

Un tată este de negăsit după ce a reușit să își salveze fata. Cosmin era la Jupiter împreună cu soția și copiii. Fiica lui, în vârstă de 6 ani, ar fi fost împinsă de curenți în larg, iar el a sărit să o salveze, anunță Cosmin era la Jupiter împreună cu soția și copiii. Fiica lui, în vârstă de 6 ani, ar fi fost împinsă de curenți în larg, iar el a sărit să o salveze.

Fetiţa de şase ani a fost dusă la mal de un turist. Epuizat lupta cu valurile mari, părintele ei nu a mai putut să înoate, însă. Curenţii puternici l-au tras în adâncuri. Scafandrii îl caută de 24 de ore fără niciun rezultat.

“A salvat-o şi s-a înecat el. A strigat după ajutor. Nu mai e de găsit!”, spun martorii pentru Observator TV.
Fetiţa a fost luată de curenţii periculoşi într-un golf al staţiunii Jupiter unde salvamarii ridicaseră steagul roşu care interzice intrarea în mare. Când a văzut că nu putea să mai ajungă la mal, tatăl ei s-a aruncat în marea agitată. Efortul de a înota şi pentru el şi pentru copilă l-a lăsat rapid fără puteri.

„S-a dus după ea și nu a mai putut să o aducă la mal. A strigat după ajutor. A sărit un om cu colacul, s-a dus, a scos fetița și când s-al scoată și pe el, nu l-au mai găsit. L-au luat valurile.”

„A reușit să salveze copilul, dar cu prețul vieții lui din păcate.”
Soția bărbatului dispărut a asistat, de pe mal.

Marian Ciulei, șeful scafandrilor ISU Dobrogea: „Am efectuat căutare la baza digului, cât și pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați. Paralel cu malul este o groapă de aproximativ 5-6 metri pe o distanță de aproximativ 100-150 de metri.”

Au fost și alte cazuri dramatice. Miercuri seară, un bărbat de 65 de ani a fost scos fără viață pe plaja din 2 Mai. Iar în urmă cu o oră s-a dat alarma şi la Năvodari. Pe plaja salvatorii au pornit manevrele de resucitare în cazul unui al treilea turist înecat în această scurtă vacanță.

În sudul litoralui, steagul roșu care interzice scăldatul a fost arborat aproape toată ziua.

Previous Story

Ana-Maria Bărbosu va primi astăzi medalia de bronz câștigată la Paris și apoi recâștigată la TAS

Next Story

Brașov. Iubitul doctoriţei poreclite “Doamna cu coasa”, găsit în stare gravă într-o toaletă publică