Un șofer din Brașov a murit după un impact cu un camion pe DN17

Last Updated on august 7, 2024 Un șofer din Brașov a murit după un impact cu un camion pe DN17 1

Un șofer din Brașov a murit în această dimineață după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un camion pe DN17 la ieșire din localitatea Mureșenii Bârgăului, spre Pasul Tihuța din Bistrița Năsăud.

Camionul condus de un bărbat de 46 de ani din județul Iași a acroșat mai întâi remorca unui TIR, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă.

Șofer, citat de Stirile Pro Tv:M-a lovit, mi-a rupt oglinda, mi-a luat de a lungul toată remorca pe partea stângă, în spatele meu era cu 3,5, o dubă mică și s-a dus până acolo de l-a omorât pe omul ala. Am sărit jos, au sărit și băieții moldoveni, dar nu au putut deschide până nu a venit descarcerarea, nu a avut nici o șansă”.

În stare de șoc, șoferul camionului spune că nu a mai putut controla volanul și așa a ajuns să intre în mașina condusă de bărbatul de 31 de ani care circula regulamentar.

Accidentul grav s-a produs în această dimineaţă, pe DN 17, în judeţul Bistrița-Năsăud. “Curba asta, am scăpat volanul. M-o luat olecuţă aşa încoa’ şi am scăpat volanul în tirul acela şi n-am putut să-l mai îndrept şi am venit întrânsu. M-am coborât, dar n-am putut să-l salvez”, spune unul dintre ceilalţi şoferi care a scăpat cu viaţă, conform Observator TV.

Un șofer din Brașov a murit după un impact cu un camion pe DN17 2 Un șofer din Brașov a murit după un impact cu un camion pe DN17 3

Localnic: „Era blocat. Au venit pompierii și au tăiat de acolo și l-au scos pe șofer afară”.

Constantin Crăcană, ISU BN: „Persoana era blocată încarcerată sub camion. Am descarcerat aproximativ jumătate de oră. Din păcate, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Celelalte două victime sunt conștiente, cooperante.”

Ceilalți doi șoferi cu leziuni minore au refuzat transportul la spital. Șoferul autoutilitarei care și-a pierdut viața era din județul Brașov. Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

Video de la 10:44

Previous Story

Un braşovean la Princeton. Andrei Dragomir are 12 medalii la olimpiade internaţionale

Next Story

Două doctorițe, reținute pentru uciderea unui pacient. Procurori: „Apreciau că nu mai este oportună menținerea în viață a pacientului, acestea au conceput și pus în executare un plan ce consta în reducerea bruscă a dozei de noradrenalină”