Un șofer a spart cu pumnul parbrizul unei mașini, după ce o şoferiţă la semafor i-a atras atenţia că a greşit în trafic

Last Updated on august 13, 2024 Un șofer a spart cu pumnul parbrizul unei mașini, după ce o şoferiţă la semafor i-a atras atenţia că a greşit în trafic 1

Un șofer, transformat în „justițiar” i-a explicat cu pumnul unei șoferițe că el are dreptate. Poliţiştii au amendat contravenţional un şofer şi au deschis dosar penal, după ce a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism al cărui şofer i-a atras atenţia că a greşit în trafic.

Verificările făcute de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş în acest caz au demarat după ce o femeie a reclamat la Poliţie că maşina i-a fost avariată de un şofer, cu pumnul. Imagini cu maşina avariată au fost postate pe un grup de Facebook.

O şoferiţă susţine că bărbatul a spart cu pumnul parbrizul maşinii sale, în timp ce ambele autoturisme erau oprite la semafor. Incidentul ar fi avut loc în condiţiile în care femeia tocmai îi atrăsese şoferului atenţia asupra faptului că era să o lovească într-un sens giratoriu, conform Observator TV.

În ziua de 11 august a.c., politiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi de către o tânără de 21 de ani, din Pitesti, că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Teilor din municipiul Piteşti, un conducător al altui autoturism i-ar fi lovit cu pumnul parbrizul autovehiculului, provocând spargerea geamului. În urma sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au efectuat verificări, identificând conducătorul auto implicat, respectiv bărbat de 42 de ani, din Piteşt”, informează,  reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, conform Stirile Pro Tv.

Aceştia precizează că, în urma celor constatate, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială.

”De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal, tânăra de 21 de ani formulând plângere prealabilă”, precizează Poliţia Argeş.

Biciclist spulberat de o şoferiţă şi aruncat la câţiva metri distanţă, pe o şosea din Argeş
O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un biciclist de 61 de ani este spulberat de femeia aflată la volan pe Drumul Naţional 73, spre Piteşti, scrie Observator Tv.

Un șofer a spart cu pumnul parbrizul unei mașini, după ce o şoferiţă la semafor i-a atras atenţia că a greşit în trafic 2

În imagini se vede cum bărbatul este aruncat de pe bicicletă câţiva metri şi trântit la pământ unde zace câteva clipe până când vecinii îi sar în ajutor. O ambulanţă l-a preluat ulterior şi l-a dus la spital în stare gravă.

“Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, care se deplasa în aceeași direcție, pe bicicletă. În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, fiind preluat, în stare de inconștiență, de un echipaj medical, și transportat la spital”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Previous Story

Brașov. Paradisul Acvatic schimbă programul de Sf. Maria. „Am prelungit programul pentru ca tu să te bucuri de toboganele noastre spectaculoase și de piscinele relaxante”

Next Story

Surse: S-a extins ancheta în dosarul Pantelimon: alte cinci morți suspecte verificate de procurori