Un șarpe de peste doi metri a fost descoperit într-o casă. A fost capturat de jandarmi

Last Updated on august 20, 2024 Un șarpe de peste doi metri a fost descoperit într-o casă. A fost capturat de jandarmi 1

Un şarpe de peste doi metri a fost găsit într-o casă, fiind capturat de jandarmi şi eliberat în mediul său natural. Jandarmii recomandă apelul la 112, manipularea necorespunzătoare a şerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au anunţat că jandarmii au fost sesizaţi, prin apel 112, că într-o locuinţă din satul Arsa se află un şarpe de peste doi metri.

Echipajul de intervenţie al Jandarmeriei a ajuns rapid la faţa locului şi a reuşit să localizeze şi să captureze şarpele. Deoarece este un animal folositor şi ocrotit de lege, şarpele a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetăţeni. Recomandăm cetăţenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situaţii şi să nu încerce să intervină singuri.

Manipularea necorespunzătoare a şerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute”, au afirmat jandarmii, conform Antena 3.

Șarpe de doi metri găsit în bucătăria unei case din Satu Mare. Au intervenit jandarmii
Un şarpe de aproximativ doi metri a fost găsit bucătăria unei case din localitatea Pișcolt, judeţul Satu Mare. După ce a încercat mai bine de patru ore să-l prindă, proprietarul a renunțat și a solicitat intervenţia jandarmilor care au prins reptila şi au eliberat-o pe câmp, scrie portalsm.ro.

Un șarpe de peste doi metri a fost descoperit într-o casă. A fost capturat de jandarmi 2

În urma unui apel prin sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 primit marți, 20. 08,. la ora 02,15, la Dispeceratul unităţii, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în localitatea Pișcolt, unde un cetăţean a semnalat prezenţa unui şarpe în bucătărie.

Ajunși la faţa locului, jandarmii au constatat că un şarpe în lungime de aproape 200 cm îşi găsise adăpost în spatele mobilei de bucătărie. Cu ajutorul dispozitivului din dotare, şarpele de casă a fost extras şi, ulterior, eliberat în mediul său natural.

Previous Story

Doctorițele acuzate de omor calificat au fost eliberate

Next Story

Polițiștii Gabriel și Andrei au reușit să salveze în ultimul moment o femeie răpită în plină stradă