Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut de la etajul 7. Rămăsese nesupravegheat și s-a urcat pe pervaz

Last Updated on august 30, 2024 Un copil de 4 ani a murit după ce a căzut de la etajul 7. Rămăsese nesupravegheat și s-a urcat pe pervaz 1

Un copil de trei ani şi zece luni şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc.

Micuţul se afla într-o cameră, nesupravegheat, iar, la un moment dat, s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei, după care ar fi alunecat în gol. Martorii disperaţi au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, care l-au transportat pe copilul în stop cardiorespirator la spital, scrie Observator.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că, în urma primirii unui apel telefonic la Serviciul 112, echipajul de terapie intensivă a fost dirijat pe Bulevardul Independenţei pentru a prelua un copil în vârstă de 3 ani şi 10 luni, care a căzut de la etajul 7.

Se pare că minorul se afla nesupravegheat într-o cameră. La un moment dat, s-ar fi urcat pe pervazul de la fereastră şi ar fi căzut de la geam.

“Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, plagă delabrantă în regiune frontală, otoragie, fractură închisă a braţului stâng. Acesta a fost intubat oro-traheal, ventilat mecanic şi transportat la UPU de la Spitalul pentru copii ‘Sf Maria’ “, a precizat dr. Diana Cimpoeşu, potrivit  Știrile Pro TV 

Previous Story

Un urs a atacat o mașină pe Transfăgărășan. A mușcat geamul unui pasager

Next Story

Accident Brașov. Un bărbat a murit și alți doi sunt grav răniți după ce un autoturism a lovit o căruță